Hoeksalon Cavalino

Hoekzetel Cavallino recor hoeksalon
zetel Cavallino canape detail arm
Vanaf
6.740,00
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Eigentijds wonen.
Merk:
Documenten:

Hoeksalon Cavalino van Recor
Hoekzetel Cavalino van de Belgische meubelfabrikant Recor. De meeste zetels van Recor zijn verkrijgbaar met relaxfunctie, net als salon Cavalino. Als relax specialist, slaagt Recor er als geen ander in om relax technologie naadloos te integreren in zowel klassieke als moderne salons en fauteuils. De ruime hoeksalon Cavalino is de ideale salon om languit te relaxen. De lendenkussens zorgen voor extra ondersteuning. De relaxfunctie geeft de mogelijkheid het zitcomfort te vergroten. Zo kan je de relaxzetel gemakkelijk in een lig- of een zitstand zetten. Met zijn stijlvolle eigentijdse look past hij zich gemakkelijk aan in elk interieur. Bij salon Cavalino kun je je eigen hoeksalon samenstellen. Dit kan geheel naar eigen wens zodat de zetel aansluit aan jouw smaak en wooninterieur. Zo kan je bij hoeksalon Cavalino kiezen uit verschillende soorten stof en leer voor de bekleding van jouw salon. De verschillende elementen zorgen ervoor dat er meerdere opstellingen mogelijk zijn.
Hoekzetel Cavalino is verkrijgbaar in verschillende stoffen en leder, zowel mogelijk als hoeksalon alsook in zetel 3 - zit of 2 - zit. Combinatiemogelijkheden zijn eindeloos bij dit salon, voor ieder wat wils.
Tip : Elektrisch hoofsteunen verhogen het gebruikscomfort ; een oplaadbare batterij is de oplossing indien u geen stopcontacten in de buurt hebt.
Prijsvoorbeeld in stof. Vanaf prijs in stof voor een hoek 2 + hoek + 2 + longchair zonder opties.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.

Meer van dit merk
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen