EGLO verlichting

Light it up met Eglo verlichting

Met een Eglo lamp haal je niet zomaar een lamp in huis. Verlichting is handig om licht te maken in het donker en creëert bovendien sfeer en gezelligheid. Met Eglo zit je op dat vlak zeker goed! Een lamp van dit jonge merk vormt een heus designstuk dat letterlijk schittert in de stijl van je interieur. Een Eglo lamp is decoratief, jong, fris én betaalbaar. Kom bij Meubelen Jonckheere het gamma ontdekken in de showroom van 14.000 m² in Belsele!

Eglo gebruikt elegant hout en metaal

Geworteld in Oostenrijk, pakt Eglo uit met verfijnd design van hoge kwaliteit. Dit jonge merk volgt de laatste trends op de voet en dit schijnt letterlijk door in hun gamma. Eglo maakt veel gebruik van hout en metaal waardoor hun lampen perfect matchen met een moderne stijl. Eenvoud staat centraal, maar steeds met een special toets waardoor zowel de binnen -als buitenverlichting echte pronkstukken vormen. Bovendien blinkt de Eglo verlichting uit in gebruiksgemak.
EGLO Wie bepaalt of een lamp mooi is? Ze hebben natuurlijk wel een idee over wat een bepaald design succesvol maakt. Maar Ze denken er niet aan om hun stijl aan de markt op te leggen, zeker wanneer we het over 60 zeer verschillende markten hebben, elk met hun eigen bijzonderheden. Wanneer ze dus nieuwe verlichting ontwerpen, houden ze hun vinger stevig aan de pols van de markt. Hun dochterondernemingen over de hele wereld voorzien hen van suggesties en ideeën voor nieuwe producten. Deze suggesties worden door hun ontwikkelteam geëvalueerd, samengebracht met hun eigen ideeën en uiteindelijk in samenwerking met de geselecteerde ontwerpers ontwikkeld tot een verkoopbaar product. De hoogste normen op het gebied van kwaliteit en dienstverlening Ze stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten en diensten. Daarom worden alle ontwikkel- en productiefasen, van het eerste product idee via de ontwerpfase tot aan de serieproductie, nauwkeurig bewaakt. Hun uitstekende (product)kwaliteit wordt gegarandeerd door deskundig geschoold pesoneel, een bedrijfssysteem voor kwaliteitszorg en langlopende, betrouwbare partnerschappen met hun leveranciers. Ontdek Eglo in onze afdeling "Boetiek" bij uw woonwinkel Jonckheere.

Milieuvriendelijke materialen en kleine verpakkingen

Waar je ook naar op zoek bent qua verlichting, Eglo heeft het. Een Eglo hanglamp of tafellamp als pronkstuk boven of op de eettafel? Of een echte designlamp die meteen de aandacht trekt als je binnenkomt? Jij kiest! Retro-liefhebbers zien zeker het licht in de vintage verlichting en de spots laten zich overal in huis plaatsen. Kies voor Eglo led om zo energiezuinig mogelijk verlichting te creëren. Het merk zweert ook bij recycleerbare en milieuvriendelijke materialen in zo klein mogelijke verpakkingen om een lichtpuntje te vormen in een betere wereld.
Kom bij Meubelen Jonckheere je ideale Eglo lichtelement kiezen in een huiselijke en familiale sfeer. Heb je je ideale verlichting gekozen? Schuif dan achteraf je voeten onder tafel in onze brasserie!

165 producten
165 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Filter
Kleur armatuur
Aantal lichtpunten
Kleur
Materiaal
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Filter
Kleur armatuur
Aantal lichtpunten
Kleur
Materiaal
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen