KEBE scandinavische design

Zetels gekenmerkt door innovatief vakmanschap 

De huidige trends bijhouden en de Scandinavische kwaliteit behouden vormen de kern van deze Deense zitmeubelfabrikant. Scandinavisch design waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van details en de functionaliteit van de zetel, fauteuil of relaxzetel kunnen hun ontwerpen naadloos geïntegreerd worden in elke woonstijl en gebruikssituatie. De zgn. Yani- en Palma stoel bvb. heeft een gepatenteerd systeem met een uniek glijpad: terwijl u achterover leunt omarmt de zetel als het ware uw lichaam en beweegt die soepel mee. Op die manier is uw lichaam optimaal in balans en heb je het gevoel alsof je een bent met de fauteuil.

Dynamische schuimtechnologie

Het geheim van het unieke comfort van Kebe is hun dynamische schuimtechnologie, een bijzonder duurzaam materiaal. Dit dynamische schuim bevat heel kleine luchtbellen, als kleine belletjes in de dichtere structuur, die precies de juiste hoeveelheid stevigheid mogelijk maken. Op die manier bent u verzekerd van jarenlang comfort, een salon of stoel van eersteklas topkwaliteit. Deze technische knowhow om ervoor te zorgen dat betere producten langer meegaan, gecombineerd met ontwerpen van internationale designers maakt van Kebe een meer dan volwaardige speler op de meubelmarkt.

Duurzame zetels en relaxzetels

Kebe heeft oog voor het milieu: gebruik van hernieuwbare materialen, handgemaakte salons, fauteuils en relaxstoelen met het oog op een zeer lange productlevenscyclus, gebruik van emissiearme materialen d.w.z. reduceren van het gebruik van energie tot het minimum tijdens de productie van hun schuim.

Eenvoudig elegante design stoelen

Uniek op vlak van comfort en design zijn de eetkamerstoelen van Kebe. Ook hier wordt het dynamisch schuim toegepast waardoor de stoelen op lange termijn hun vorm en flexibiliteit behouden. Ook op vlak van afwerking en kleuren is de keuze uitgebreid: wol, leer, geregenereerd katoen en duurzame polyester stoffen, ieder vindt er zeker zijn smaak in terug.


2 producten
2 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Vanaf
943,00
Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen