LUCIDE

Gebruiksvriendelijke verlichting van Lucide is ook erg Belgisch

Het merk Lucide zag in 1992 het levenslicht. Het is een op en top Belgisch merk met zijn hoofdzetel in Antwerpen. De naam betekent klaar, duidelijk en helder. Een mooie naam voor een merk dat licht bij duizenden gezinnen en bedrijven brengt. Lucide is ondertussen uitgegroeid tot een Premium Belgian Brand en is het beschikbaar in 70 landen wereldwijd. Jaarlijks ontwerpen deze Belgische designers tot 500 nieuwe designs. In hun collectie vindt je zowel plafondlampen als hanglampen. Of een passende wandlamp of als pronkstuk een passende tafellamp. En als afwerking van het geheel een decoratieve vloerlampen. Dus kom zeker langs en laat je verrassen door vormgeving, kwaliteit en ontdek dat het ook zeer betaalbaar is. Een lamp van Lucide geeft niet alleen licht maar is ook een must voor een mooi interieur. Ontdek het in onze showroom in Belsele.

 Lucide verlichting is een prachtig samenspel van licht en materialen

Voor elk interieur kan je terecht in deze Belgische collectie. Onze Belgische designers volgen de internationale trends op de voet en dat merk je in het gamma. Met hout, metaal en glas kan je prachtig ontwerpen en combineren en toch staat eenvoud en gebruiksgemak centraal. Er is altijd wel een verlichtingsarmatuur die past in je interieur. Aan de verschillende stijlen is gedacht zowel aan de industriële, landelijke, moderne of trendy woonstijl.  

Vernieuwende en energiezuinige ontwerpen zijn het handelsmerk van Lucide

Niet alleen het ontwerp is belangrijk. De modellen moeten mooi maar ook betaalbaar zijn met oog voor het milieu. En voor jou heel belangrijk, deze armaturen zijn echt energie zuinig en toch een hoog lichtopbrengst wanneer het nodig is. Ben je op zoek naar losse ledlampen? We hebben het voor jou in huis. Lucide brengt een uitgekiemde assortiment lichtbronnen. Bespaar vandaag op je elektriciteitsrekening en vervang je huidige lampen door de ledlampen in ons assortiment. Ze zijn niet alleen zuinig maar ze zijn veel mooier dan andere lampen. Twee vliegen in een klap dus. Je interieur wordt nog mooier, gezelliger en je spaart geld uit. Ontdek de collectie in onze winkel van 14000m2 te Belsele of koop verlichting online op onze website. 


177 producten
177 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Kleur armatuur
Filter
Aantal lichtpunten
Kleur
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Kleur armatuur
Filter
Aantal lichtpunten
Kleur
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen