ROM NV

Je droom zetel op maat 

De zetelfabrikant Rom staat voor het maken van hoogwaardige functionele designsalons, op ieders maat. Deze fabrikant is bovendien gecertificeerd met de Reddot winner furniture design award voor het perfect combineren van rechtlijnig design en comfort in een ontwerp. Salons op maat: Rom nv staat erom bekend ook om uw eigen droomzetel op maat te maken in stappen van 10 cm, precies zoals u het zich voorstelt. Al hun producten worden grondig getest in strenge kwaliteitscontroles, bovendien is hun assortiment voorzien van het keurmerk de Gouden M, het enige erkende, vrijwillige kwaliteitskeurmerk in Duitsland voor volledige meubelen.

Zetels in duurzame materialen en echt vakwerk

Rom nv gebruikt materialen van uitstekende kwaliteit doorheen het hele productieproces, die allerhande tests ondergaan binnen de muren van het fabriek. Zo zijn de naadverbindingen bestand tegen een belasting van 75 kg, er wordt gedurende 3000 cycli met 100 kg dummy’s op alle (relax)functies getest, ook de duurzaamheidstest wordt in het fabriek uitgevoerd: de zitting wordt met 100 kg en de rug met 33 kg belast doorheen 50000 cycli. Ook een grondige plooien- en schuurtest wordt uitgevoerd. Om maar te zeggen: daardoor biedt deze zetelfabrikant u met een gerust geweten een garantie van maar liefst 5 jaar op al hun producten.

Salons met ultiem zitcomfort en unieke constructie

Ongeacht welke zetel u kiest binnen het assortiment van deze zetelfabrikant, het zitcomfort ‘staat’ centraal: niet te hard en niet te zacht, voor actievelingen met kinderen en grotere gezelschappen, voorzien van makkelijk bereikbare, subtiel weggewerkte bediening tussen de zitkussens om met de voeten omhoog uw ideale relaxhouding in te stellen. Naast die zgn. ZEN-functie is er voor de koukleumen onder ons bovendien een mogelijkheid hun salon met een WARM UP (verwarmingsfunctie) uit te rusten door middel dus van elegante, subtiel verborgen en toch zeer bereikbare Easylight-knoppen. Standaard is in alle elementen een handige USB-aansluiting netjes weggewerkt tussen de zitting en de rugleuning. De combinatie van deze uitrusting met de oerdegelijke constructie uit robuust beukenhout, de Nosag- of zigzagvering die de hele zitting in vorm houdt, de pocketvering die alle druk optimaal opvangt e.d. maakt dat u een bijzonder salon in bezit heeft, uniek in zijn soort.

Kom zeker onze meubelwinkel te Belsele bezoeken. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in het uitgebreide gamma van deze fijne designfabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.


3 producten
3 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
€ 9279,00
5900,00
Op = op

Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen