TOPSTAR

Een bureaustoel kopen van Topstar

Deze Duitse fabrikant van hoogst kwalitatieve bureaustoelen maar ook directiestoelen, bezoekersstoelen, kinderstoelen en krukken is sinds 1949 een vaste waarde binnen de meubelsector en gespecialiseerd in dit soort zitoplossingen: zowel in huis als op de werkvloer. Dagelijks produceren zij op een milieuvriendelijke manier tot 10000 bureaustoelen in een onvoorstelbare verscheidenheid aan modellen. Een ingenieus logistiek systeem garandeert een flexibel productieproces en snelle en stipte levering naar alle uithoeken van de wereld.

Ergonomische bureaustoelen

Een mens is niet gemaakt om lang stil te zitten, als geen ander beseft Topstar dit en bijgevolg produceren zij bureaustoelen die uw rug en wervelkolom voldoende trainen tijdens het zitten: zitting en stoelonderstel dynamisch met elkaar verbinden (geen starre stoelpoot dus) wat zorgt voor een compleet nieuwe zitervaring. De rugspieren worden als gevolg van dit concept geactiveerd, getraind en opgebouwd wat bijdraagt tot ons algemeen welbevinden en niet te vergeten onze concentratie gedurende de dag.

Ruim assortiment aan stoelen

Koop je een bueaustoel, directiezetel, bezoekersstoel, gamestoel of kinderstoel, binnen elk van deze soorten zijn er talloze mogelijkheden op gebied van kleur, vorm, soorten wielen en andere details zodat je zeker vindt wat je zoekt. Ze bieden allen uitmuntend zitcomfort en door hun ergonomie  bijzonder geschikt om de rug van jong en oud in vorm te houden. Alle Topstar bureaustoelen voldoen bovendien aan alle nationale en internationale veiligheidsvoorschriften.
Kom zeker onze meubelwinkel te Belsele bezoeken. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in het uitgebreide stoelengamma van deze fijne bureelstoelenfabrikant. Meubelen Jonckheere vindt u tussen Gent en Antwerpen.

13 producten
13 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Voorraad
Merk
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Voorraad
Merk
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen