Bert Plantagie tafels en stoelen 2022

Tafels en stoelen van Bert Plantagie

Als je op zoek bent naar een uniek ontwerp op het gebied van tafels en stoelen, kijk dan zeker de ruime collectie van deze specialist op vlak van ‘gezellig tafelen’ na. Een naturelle look in je interieur gegarandeerd met de massieve eettafel voorzien van een wit of zwart onderstel. Een bijhorende cosy stoel met instelbare zithoogte - + 2cm/-2 cm - bijvoorbeeld is de Flip-stoel. De Blake-stoelcollectie biedt een zeer ruime variatie aan mogelijkheden op vlak van combinaties: met of zonder armleuningen – al dan niet open of gesloten armen - uitgerust met een sledepoot, spinpoot of sterpoot, zwart gelakt, blinkend chroom of hout, in de hoogte en laagte aanpasbaar (max.5 cm), draaibare zitting met auto return mechanisme. Een uiterst comfortabele stoel kortom.

Bijzettafels van Bert Plantagie

Naast tafels en stoelen, is Bert Plantagie ook bedreven in het ontwerpen en produceren van handige bijzettafels zoals bijvoorbeeld de Wireless bijzettafel, op die manier gemaakt dat je deze gemakkelijk bij jouw salon kan zetten, uw ‘rechterhand’ voor gezellige ‘salonmomenten’. Of de Triple bijzettafel, een handig en compact driepoot bijzettafeltje, in verschillende kleuren bestelbaar. Naast het salon, maar kan ook best naast je bed of in een hoek geplaatst worden, als leuke blikvanger met jouw favoriete accessoires.

Heb je interesse om een natuurlijk ogende tafel aan te kopen van deze topfabrikant, al dan niet met bijpassende stoelen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen