Lucide - Tech & Bath

Lucide lampen, spots en downlights

Zoek je een moderne hanglamp te kopen in de gedaante van een spot om uw zithoek of eetruimte te verlichten of sfeervol bij te lichten, al of niet apart of gemonteerd op een rechthoekig balkje of strakke plaat voorzien van meerdere spots, dan biedt het gamma van Lucide Tech & Bath een veelvoud aan mogelijkheden. Er bestaat werkelijk een hele waaier aan eindeloos veel mogelijkheden hierin: een verscheidenheid aan vormen, kleuren: sierlijk wit, stijlvol zwart, warm bruin, neutraal grijs, feestelijk goud, koper, zilver.. bedoeld om aan het plafond te bevestigen, maar evengoed als wandverlichting, flexibel draaibaar in de richting die je wenst, al naargelang hetgeen verlicht dient te worden uiteraard. Maar er zijn ook vaste constructies mogelijk, in ronde of vierkante vorm bijvoorbeeld, of een variatie daarop: een rechthoekige armatuur met daarin twee spots verwerkt of twee cilindervormige lampen in één armatuur verwerkt.. er zijn eerlijk waar een hele reeks aan varianten mogelijk. Alle lampen zijn dimbaar uiteraard.

Lucide lampen voor een schilderij dus schilderijverlichting en wandverlichting

De zeer ruime collectie omvat ook schilderijverlichting, wandverlichting voor in de slaapkamer nabij je bed, net iets opvallender armaturen voor in de hal, pendels, en uiteraard ook verlichting voor in je badkamer. Ook hier zijn uplighters of downlighters voor aan de wand of een combinatie van beide mogelijk: mooi effect verzekerd!

Kom gerust deze topcollectie van Lucide Tech & Bath met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, waar je deze verlichting ook werkelijk kan zien branden, zo krijg je een perfect beeld op het soort licht dat je wenst in je eigen leefomgeving. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere in Belsele bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen