07.04.22

Functioneel en smaakvol je spullen en kledij opbergen

Wie zijn woonst graag mooi op orde houdt, heeft nood aan voldoende opbergruimte. Want zeg nu zelf, een opgeruimd huis dat geeft gemoedsrust. Of je woning nu groot of klein is, bij Meubelen Jonckheere vind je opbergkasten voor elke ruimte. Voor ieders smaak hebben wij iets in de aanbieding.

Halmeubelen en kapstokken

Ben je rondslingerende schoenen in de hal beu? Dan zal een schoenenkast wonderen doen. Bij een schoenenkast denk je misschien al snel aan een rek. Alhoewel je die in ons assortiment terugvindt, hebben wij ook gesloten kasten in de aanbieding. Zo bevinden je schoenen zich nooit in het zicht en heb je geen last van gekke geurtjes. De meeste gesloten modellen bestaan uit klapladen, wat schoenen in en uit de kast halen extra gemakkelijk maakt. Ook een kast met gewone draaideuren maken deel uit van ons gamma.

Eerder op zoek naar kapstokken om je jassen aan op te hangen? Of een kast om mutsen, sjaals, hoeden en andere spullen netjes in op te bergen? Dan raden we je aan een kijkje te nemen tussen onze halmeubels.

Draaideurkasten en schuifdeurkasten

Uiteraard heeft ook je slaapkamer of dressing nood aan opbergplek voor je kleding. Heb je in de hal geen ruimte voor een schoenenkast, dan komt die hier misschien wel tot zijn recht. Voor al je kleren zijn draaideurkasten en schuifdeurkasten de perfecte oplossing. Ze zijn ruim en bevatten verschillende compartimenten en lades waardoor je er zowel broeken, jurken, hemden, T-shirts als ondergoed in kwijt kan.

Schuifdeurkasten zijn ideaal voor kleine ruimtes of voor wie graag wat plaats bespaart. Dankzij het schuifsysteem rollen de deuren zijwaarts open. In tegenstelling tot een gewone kast heb je dus geen extra plek nodig voor het openen van je kast.

Wandrekken en planken

Voor alle andere spullen in huis zoals boeken, cd’s, servies, spelletjes, consoles en nog zo veel meer kan je ook gebruikmaken van een draaideurkast of schuifdeurkast. Toch gaat de keuze hier ook vaak uit naar opbergrekken of planken. Die zijn iets compacter en laten je toe spullen uit te stallen. Ze zijn ideaal voor het ordenen van je boeken of het etaleren van planten, platen of reissouvenirs.

Opbergaccessoires

Ben je niet meer op zoek naar een kast, maar wel naar extraatjes om die intern te organiseren. Dan komen kleerhangers of opbergbakjes waarschijnlijk wel van pas. Ook daarvoor kan je terecht bij Meubelen Jonckheere.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Belsele. Daar kan je al onze producten in het echt leren kennen. Ook als je vragen of twijfels hebt, leg ze zeker voor aan onze interieurexperts. Ze helpen je graag! Eens je keuze gemaakt is, bestel je in de winkel of simpelweg online.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen