Bree's New World brochure 2022


Trendytafels en stoelen

Een comfortabele stoel die bovendien stijlvol oogt: de collectie van Bree’s NewWorld biedt een meer dan bevredigende uitkomst. De Kiq eetkamerstoel tiltzitcomfort naar een hoger niveau door een zitting met een uitgebalanceerdontwerp, gemaakt van gelamineerd beukenhout. Mede door het slanke aluminium draaibareonderstel oogt deze stoel zeer elegant en slank: een zeer licht en tegelijkertijdstevig ontwerp. Je kiest zelf uit welk materiaal de zitting gemaakt wordt:leder of stof, of een combinatie van beide, zodat de binnenkant van de stoelanders gestoffeerd is dan de buitenkant.

Producentvan stevige tafels

Ook inhet maken van tafels is Bree’s New World gespecialiseerd. Een tafel waarvan de schoonheid en functionaliteit verweven is tot een harmonieus geheel: de Libratafel met zijn grote ovalen blad die op één poot steunt – sterk, stabiel, enbeenruimte verzekerd - is een staaltje van superieure meubelontwerpkunst. Dezetafel kan daardoor verschillende doeleinden dienen: als eettafel thuis, maarook als bureautafel of vergadertafel. Naast een ovalen blad behoort ook eenrechthoekig of tonvormig blad tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van deronde eettafel Center die met zijn conische cilinderpoot en rond tafelblad doetdenken aan een draaimolen: een staaltje van dynamisch design.

 Is je interesse aangewakkerd om een tafel enstoelen aan te kopen van dezetopfabrikant, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere teBelsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in decollectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent enAntwerpen

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen