Ethnicraft Accessories, dienbladen en salontafels 2023

Bij Ethnicraft ligt de klemtoon op het natuurlijke

Wens je jouw interieur te vervolledigen of extra gezellig te maken door iets decoratiefs in de kijker te zetten, en ben je fan van natuurlijk ogende dingen, met aandacht dus voor de natuurlijke houten materialen, stoffen, of keramiek, dan zou je zeker moeten gaan snuisteren in deze toffe collectie.

Decoratieve dienbladen, salontafels en meer

Een dienblad van Ethnicraft lijkt op zich een zo eenvoudig voorwerp dat we er niet meer bij stil staan, hoe handig maar terzelfdertijd ook hoe decoratief dit wel kan zijn, vooral in de nabijheid van je salon of relax. Denk bijvoorbeeld aan een mooi rond, ovaalvormig of rechthoekig dienblad met gestileerde boomtakken op een achtergrond in contrasterende kleur, in donkere kleur op een lichtere achtergrond of omgekeerd: geeft werkelijk een tof contrast, een verwelkomende en feestelijke uitstraling verzekerd! Of een handgeschilderd dienblad uit glas en een houten rand, met organisch gestileerde vormen als ondergrond, schoonheid zoeken in het niet zo perfecte, in dynamische, naturelle kleuren uiteraard.. staat geweldig op een houten of keramieken salontafel, perfecte match! En niet te vergeten uiteraard: de ruime mogelijkheden aan salontafels en bijzettafels binnen de collectie: de bijzettafel Pi bijvoorbeeld, een staaltje van pure meubelambacht, in massief hout. Of de bijzettafel Stone van Ethnicraft, voor de liefhebbers van steen, met een bovenblad van Carrara of Dark Emperador marmer in combinatie met een zwart metalen onderstel. Zoek je een handig tafeltje om makkelijk bij je salon te schuiven wanneer nodig, dan kan de Ellipse Side Table Umber uitkomst bieden, ook ambachtelijk vervaardigd op de meest geschikte hoogte om je apparaten zoals gsm, laptop, tablet, eventueel ook drankje, hapje en dergelijke vlot binnen bereik te hebben.

Mooie Ethnicraft wandrekken

Ook op vlak van wandrekken heeft Ethnicraft schitterende ontwerpen: het boekenrek Abstract van zwart gekleurd en geborsteld massief teakhout met een vernislaag is met zijn gedeeltelijke open en gesloten rug een mooi staaltje design. Of voor wie op zoek is naar een eenvoudig maar toch prachtig afgewerkt houten wandrek met afgeronde legplanken en rondgemaakte steunen, om zijn of haar favoriete accessoires tentoon te stellen, makkelijk bereikbaar en een streling voor het oog: wandplank Pi biedt DE oplossing: weg met die saaie lege muur die op je af lijkt te komen.

Hopelijk hebben we je op deze manier warm gemaakt om jouw interieur verder aan te kleden, vorm te geven. Weet dat dit slechts een greep is uit het rijke aanbod van Ethnicraft Accessoires.

Kom gerust de collectie van Ethnicraft met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, zij bieden werkelijk een waaier aan mogelijkheden, zo krijg je een perfect beeld op hoe je zou wensen dat jouw eigen leefomgeving afgewerkt, ingericht en geaccentueerd wordt. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen