Joli Tafels en stoelen 2022

Design meubelen van Joli

Joli is gepassioneerd door innovatie van meubelen gemaakt van materialen van superieure kwaliteit. John Ghekiere, ook gekend als Meneer Joli, begeleidt en leidt deze aparte fabrikant op dit vlak naar ongekende hoogten. Hoogkwalitatieve meubelen – met voortdurende verfijning van know-how en design - die mensen samenbrengen, om leuke gesprekken te hebben en herinneringen boven te halen rond de eettafel, meubelen die seizoen na seizoen, een leven lang meegaan, duurzaam zijn, meubelen met een ziel.

Belgische tafel in keramiek of Xeramica kopen

Joli streeft ernaar om in zijn ontwerp het tijdloze in harmonie te brengen met een trendy/moderne stijl. Tafels, stoelen, bijzettafels, accessoires, kasten, loungezetels en loungestoelen, Joli is werkelijk van alle meubelmarkten thuis. Wens je een ellipsvormige eettafel te kopen met veel bewegingsvrijheid onder het tafelblad, denk dan bijvoorbeeld aan de Central-eettafel, de tafel met stabiele centrale voet. Met zijn blad in de vorm van een haaienneus een bijzonder fraai, elegant ontwerp. Bekijk ook zeker de heel mooie ovale tafel Curve Elyps. Ook de tafelvorm Curve Faux elyps is zacht van vorm en zeer praktisch. Bekijk zeker de ruime keuze kleuren in de keramiek tafels. Keramiek oof Xeramica genoemd is een heel dankbaar materiaal voor tafels. Het is heel gemakkelijk in onderhoud. Een keramiek tafel is resistent tegen heel veel vlekken en is krasbestendig. Bovendien verkleurt Xeramica niet.

Geen tafel zonder comfortabele stoel

Deze tafel oogt zeer luchtig/licht ook in combinatie met de zo genaamde Wire eetstoel. Ook een op het eerste zicht zeer licht ogende en elegante stoel is de Chagall-eetstoel, die ondanks zijn verrassend lichte structuur een zeer duurzame stoel is. Zoek je een ‘longlasting’ en verfijnd meubel, dan vormt dit type stoel samen met een keramieken tafel een verstandige keuze dus naar duurzaamheid toe. Het tafelbladmateriaal xeramica bestaat uit grondstoffen die onder hoge druk en bij een hoge temperatuur worden samengeperst tot een zeer dichte, homogene structuur. Maar er is natuurlijk ook nog keuze tussen andere stoelen, de Curve-collectie bvb. waar een vloeiend lijnenspel het persoonlijk karakter ervan benadrukt. Een perfecte stoel voor lange zitmomenten door hun flexibele bovendeel en ergonomische welving, ook de nieuwste zgn. Morisot-stoel heeft fantastisch comfortabele ziteigenschappen en zeteleigenschappen om zo te zeggen, met zijn stevige rug en handige armsteunen: ultiem zitcomfort verzekerd. Een degelijke tafel verdient immers een degelijke, comfortabele stoel. Wie oog heeft voor detail zal merken dat het onderstel van de eettafel van de Curve-collectie in combinatie met licht een elegant lijnenspel van schaduwen aftekent a.h.w. Kortom, een fabrikant kwaliteit en design voorop stelt. Kom gerust deze topcollectie met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. We leveren de meubelen die u bij ons heeft aangekocht met eigen vakmensen over heel België tot aan de zee.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen