Natuzzi Italia - Zetels en hoeksalons

Italiaanse zetels en hoeksalons van Natuzzi

Deze Italiaanse zetelfabrikant ontwerpt sinds 1959 zetels en hoekzetels in leder en stof. In de loop van de jaren hebben ze nog een heel assortiment van bijmeubelen en accessoires toegevoegd aan hun assortiment. Zo kan je je hele woonkamer tot zelfs slaapkamer inrichten in de mooi Natuzzi stijl en vormen. Natuzzi is de trendzetter in zetels en hoeksalons. Het Italiaanse talent voor harmony is wereldgekend. De speling van lijnen en kleuren vormen het palet voor het ontwerp van de natuzzi zitmeubelen, kasten en salontafels. Om het plaatje volledig te maken kan je je interieur helemaal afwerken met tapijten en lampen van dit Italiaanse merk.

De ronde vormen in de zetels zijn terug

In de cataloog krijg je een overzicht van de nieuwste zetels en hoeksalons. Bijpassend stelt natuzzi zijn mooie tapijten, lampen, accessoires en salontafels voor. In de nieuwe lijnen vallen zeker de modellen Herman, Buddie en Stan op. Ook de modellen Deep en Oblo springen eruit met hun ronde vormen. De strakke lijnen zijn nog steeds in maar deze zetels hebben zachte ronde vormen. De hoekzetel Herman heeft een heel leuke detail aan de arm en is echte een schuchtere en stijlvolle stap met een fijne drie dimensionele arm.

Zetel Buddie van Natuzzi met ronde vormen

De zetel Buddie is een design van de Italiaanse ontwerper Mauro Lipparini. Deze zetel bestaat uit verschillende elementen die eindeloos kunnen herschikt worden. De rugleuningen en zitkussens vloeien soepel in elkaar over. Het is een triomf van Italiaanse design die niet alleen esthetische mooi is maar ook functioneel. Je kan kiezen voor een zetel opstelling of een hoekzetel opstelling met of zonder chaise-longue. Steeds kan je de zetels uitvoeren in het brede kleurenpallet van Natuzzi.

Zetel Skyline, ook Hoeksalon Skyline in New-York stijl

Het model Skyline is een ontwerp van de Nederlandse industrieel ontwerper Marcel Wanders. Deze zetel mengt de kosmopolitaanse globetrotter stijl met de harmonie en levenslust van Apulië. De scherpe New-York stijl design wordt vermenselijkt door de klassieke boventoon en de aangename rondheid van de Chesterfield. In deze zetel ontmoeten Via Appia en Park Avenue elkaar in harmonie. Dit model van Natuzzi heeft veschillende elementen die je kan combineren tot een gewone zetel of een gezellige hoeksalon. Zowel in leder als in stof uit te voeren. De designer Marcel Wanders heeft ook bijpassend een mooie salontafel Skyline ontworpen die trouwens heel mooi staat bij andere zetels en interieurs.

Zetel Duca met ingebouwd sound system van Natuzzi

Het model is een ontwerp van Pasquale Natuzzi. De zetel Duca is een open base zetel waar je heerlijk kan relaxen. Met een druk op de knop verstel je de hoofdsteun of worden je benen gedragen en kan je genieten van uitstekend comfort. Ook kan deze salon voorzien worden van ingebouwd luidsprekers en kan je genieten van een fenomenale luisterervaring. In deze zetel ontmoeten design, comfort en muziek zich. De hoge poten zorgen voor een ruimtelijk effect.

Zetel Volo is ook een ontwerp van Pasquale Natuzzi

Het model Volo komt tegemoet aan de wens van een perfect geproportioneerde zetel met een compacte vorm dit toch veelzijdig is. De zetel Volo boost extreem comfort door de mogelijkheid relaxen in te bouwen. Let op de artisanale kunst van de stiknaden, het stikgaren kan trouwens toon op toon maar indien gewenst in contrast. Het model Volo kan als gewone zetel. Je kan de elementen van het salon Volo ook mengen tot een gezellig hoeksalon. Steeds uitvoerbaar in het brede kleurenpallet van Natuzzi.

Zetel Philo, een modern verhaal op een Chesterfield

In dit ontwerp van de hand van Pasquale Natuzzi herken je de fijne Natuzzi vakmanschap. De zetel Philo straalt gastvrijheid en comfort uit. De mooie stikking doen denken aan de klassieke uitstraling van de Chesterfield. De royale en toch compacte zetel kan je voorzien van ingebouwde relaxen zodat je heerlijk kan chillen in je comfortabele salon. De ingebouwde relax is een Zero Wall Space-saver systeem, bij het openen gaat deze weg van de muur. Als u de zetel voorzien met optie relax tegen de muur plaats kan deze soepel open. Je kan met de elementen van deze zetel eindeloos combineren, van een kleine salonopstelling tot een grote hoekzetel.

Zetel Diesis een klassieker met veel mogelijkheden, zelfs als zetelbed

Het model Diesis is een echt veelzijdige kameleon. Deze zetel heeft eerder een klassieke vormgeving maar is sterk in zijn mogelijkheden. Met haar hoge comfort en compacte vorm verdient ze zeker haar plaats in de lange lijst van prachtige zetels en hoeksalons van Natuzzi. Deze salon kan u voorzien van ingebouwde relaxen. De hoofdsteun is afzonderlijk verstelbaar. Heel praktisch is de optie van het ingebouwde bed. Een perfect idee voor een toepassing aan de kust, zo een luxe zetelbed. Deze zetel is ruim en comfortabel overdag. Zoals gewenst kan u kiezen voor een gewone zetel maar u kan ook uitbreiden tot een gezellige hoeksalon met chaise-longe. Heeft u nood aan een extra bed kan er een bed worden geplaatst in de zetel maar ook in de hoeksalon. Ook is er aan extra bergruimte gedacht. In de chaise-longe ook longchair genoemd kan voorzien worden van een scharnier zodat de ruimte onder het kussen toegankelijk is en je dit kan gebruiken als berging. Zoals alle sofa’s van Natuzzi kan ook deze zetel bekleed worden in stof of leder uit het ruime kleurenpallet van Natuzzi.

Salon Borghese

Ook dit model heeft zich gevormd op het schetsboek van Pasquale Natuzzi. Deze royale zetel combineert tijdloos leder of gezellige stof met een houten onderstel. De hoofsteun is verstelbaar en geeft je heerlijk comfort. De open base geeft de hoekzetel of zetel Borghese zijn compacte flair en benadrukt haar luchtigheid en ongecompliceerde elegantie in elk interieur.

Zetel Herman van Natuzzi Italia

De speelse lijnen van de zetel Herman zijn eigenzinnig. De kussens zitten gevangen in een externe metalen steun die doet denken aan een zeemeerminnen staart. Dit is het opvallende kenmerk van deze salon. De verschillende elementen kan u combineren tot een gewone zetel of een hoeksalon met bijvoorbeeld een ziteiland. Deze sofa kan in leder als ook in stof. Je kan dit model aanvullen met tafels Herman in verschillende vormen en maten.

Zetel Balance van Natuzzi Italia

De salon Balance zoekt de grenzen tussen rechte lijnen en zachte vrouwelijke vormen. Dit veelzijdige ontwerp leent zich de elementen te combineren naar een gewone zetel of om een ruime hoekzetel samen te stellen. Als gewenst kan deze zetel voorzien worden van verstelbare hoofdsteunen en geïntegreerde relaxfuncties, zelfs aan de hi-tech lovers wordt gedacht. Op aanvraag bouwt Natuzzi een exclusief audiosysteem in, welke je kan activeren met Bluetooth.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen