NOX matrassen

Er bestaat geen matras die bij iedereen past. Iedere persoon heeft andere noden en smaak, waardoor u best naar de winkel komt (met uw partner) en samen tot een besluit komt om het beste resultaat te verkrijgen. Check ook eens of uw wervelkolom horizontaal is als u op uw zij ligt. Onthoud dat  u zal nog tien jaar op uw matras slapen dus u heeft alle belang bij de matras te testen.

Nood aan een harde of zachte matras?

Je kiest een harde of zachte matras op basis van je lichaamsbouw. Tengere personen liggen beter op een zachte matras en zwaardere personen slapen beter op harde matrassen.

TIP! 

Als je je bedtextiel wast op 60°C graden dood je op een efficiënte manier de huisstofmijt en de bacteriën. Doe dit bij voorkeur 1 keer per week: dat is ook goed voor de levensduur van de matras. 

TIP!

Heb je last van allergie? Vervang elke paar jaar je hoofdkussen. Je hoofdkussen draagt niet alleen je hoofd. Het vangt ook veel transpiratievocht, haar en huidschilfers op. Het is een paradijs voor de huisstofmijt en bacteriën. Was uw kussensloop wekelijks, maar na enkele jaren is het toch verzadigd en is het gezonder een nieuw kussen te kopen.

Pocketveren matras:

De kern van de pocketveren matras bestaat uit stalen veren die in zakjes zijn gewikkeld. Ze bewegen elk afzonderlijk om een optimale aanpassing aan je lichaam te garanderen.  Boven en onder de kern is er comfortlaag van latex of schuim. Pocketveren matrassen zijn zeer veerkrachtig en zijn heel goed ventilerend. 

Latexmatras:

Latex is een natuurproduct, ze wordt uit de rubberboom gewonnen. De melk wordt opgeschuimd en dan gebakken. Het resultaat is een sterk elastische matras. Bijzonder interessant voor allergische personen: latexmatrassen zijn kiemdodend en stofvrij!

De matrashoes is heel belangrijk! 

Je slaapt gezonder met een goed ventilerende matras. Naast de kern van je bed speelt de hoes dus een even belangrijke rol. In je bed heb je onmiddellijk huidcontact met de hoes. Nox werkt met hoogwaardige matrashoes-stoffen gebaseerd op technologie uit de sportwereld die het vocht bijzonder goed ventileren, anti-allergeen zijn en een zeer aangenaam comfort verzekeren.  

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen