Passe Partout - zetels en hoeksalons 2022

Met een zetel van Passe Partout geniet je van jouw leven

Passe Partout is een Belgisch meubelmerk, zij willen je laten zien hoe je kan leven in jouw huis maar tegelijkertijd ook hoe je kan genieten van jouw leven. Passe Partout biedt tafels, stoelen, fauteuils, zitbanken, zetels, accessoires en outdoor aan.

Zachte, stijlvolle salons van Passe Partout

De zitbanken van Passe Partout zijn te verkrijgen in allerlei opstellingen en vele verschillende kleuren. Zoals bij de zetels Avelino, de Lexus, de Milena of de Zico.

Zoek je een boller design van salon is de Medusa perfect voor jou.

Massieve eettafels

Passe Partout werkt met houten massieve tafels. De Bombay Dining eettafel is een eiken tafel die in verschillende kleuren wordt aangeboden. Daarnaast heb je de Buddha Dining tafel dat ook te verkrijgen is als low dining tabel.

De stoffen stoelen van Passe Partout

Zoek niet naar lederen eetkamerstoelen bij Passe Partout want hun stoelen zijn alleen in het stof te verkrijgen. Dus ben je op zoek naar een bijpassende stoffen stoel voor in jouw eetkamer, kijk dan zeker eens naar de stoelen van Passe Partout: Carla, Corina, Hummel, Lima en Toya Chair. Verder heb je voor de barstoelen ook de Lumos en de Lena.

De comfortabele Passe Partout zetels

Hou jij van stijlvolle en comfortabele fauteuils dan heeft Passe Partout dat waar jij van houdt. In de Pastille Lounge, Pastille Lounge XL, Pastille Swing of de Plectrum kan jij overdag of in de avond gezellig vertoeven.

Houten salontafels of koffietafels

Met de salontafels en koffietafels van Passe Partout kan jij jouw interieur naar een hoger niveau brengen. Deze tafels kan je vooral in de houttinten verkrijgen. Passe Partout biedt de volgende salontafels of koffietafels aan: Amazone, Bliss Coffee Table, Boca, Jukebox en Tube.

Deze artikelen van Passe Partout zijn te verkrijgen bij Meubelen Jonckheere, Sint-Niklaas, Belsele Nieuwe baan 111. Wij leveren indien nodig over heel België en naar de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen