Saunaco Nyro 22

Dressoirs en vitrines met persoonlijke indeling van Saunaco

Als geen ander is Saunaco bedreven in het maken van kasten op maat. Deze Belgische fabrikant biedt naast het Cas-programma ook het nieuwere Nyro-kastenprogramma aan. Dit is eveneens een modulaire meubelcollectie waarbij degelijke en innovatieve elegantie centraal staat. Door het samenstellen van verschillende modules kan je jouw eigen kast laten ontwerpen en kom je tot een persoonlijk ontworpen maatkast waarvan de modules afzonderlijk niet zichtbaar zijn: verfijnde stijlvolle elegantie dus. Aangezien deze fabrikant alles in eigen beheer houdt, zowel het ontwerpen als het produceren, wordt alles van ‘naaldje tot draadje’ nauwgezet opgevolgd met een bijhorende nauwkeurige kwaliteitscontrole.

Kasten Nyro audio van Saunaco

De uiterst verfijnde audiokast en tvkasten van het Nyro-programma, daar kunnen we alleen maar verheugd over zijn. Het audiosysteem bij je tv kan subtiel weggewerkt worden in een dergelijk design Nyro tvmeubel, ook de bijhorende bekabeling kan netjes geïntegreerd worden in de gestroomlijnde tvkast. Je kan jouw gepersonaliseerde tvkast naar eigen wens en behoeften laten uittekenen zodat die perfect past in jouw woonkamer. Een stalen audiofront dat een geperforeerd oppervlak heeft om zodoende de zachte en krachtige geluidsgolven van je audiosysteem zuiver en probleemloos door te laten, wordt naadloos en stijlvol weggewerkt. Een hangkast of een staand model, je kiest zelf en verder natuurlijk ook de indeling en uitvoering, tot in detail. Een bijhorende muurplank(en) voor enkele decoratieve elementen kunnen het geheel compleet maken. Ook hier is keuze op vlak van afwerking: puur hout of onderhoudsvriendelijke lak in verschillende kleuren, aan jou de keuze.

Wens om komaf te maken met rondslingerende tv- en andere kabels, is jouw interesse aangewakkerd om een vitrine of dressoir aan te kopen van deze topfabrikant, al dan niet met bijpassende tafel/salontafel en/of stoelen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. Wij leveren over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen