Sudbrock Halkasten en halmeubelen

Bekijk de halkasten en halmeubelen van Sudbrock

Sudbrock hallkasten

Een hallkast kopen lijkt eenvoudig, maar toch gaat daar ook enig denkwerk aan vooraf natuurlijk, voornamelijk wat betreft de afmetingen, maar ook de vormgeving zoals open of gesloten, of een combinatie van beide, een hangkast of staande kast, voorzien van opbergruimte voor schoenen, de kleur en de afwerking..

Modulaire halkast met ruimte voor schoenen, kledij en meer

Je kan ook kiezen voor een kast die gecombineerd is met een spiegel, die bij uitstek een kleinere ruimte zoals een inkomhal dikwijls is, groot doet lijken. Dit geeft een bijzonder licht effect, en is nog praktisch bovendien. De Tando reeks biedt verrassend fijne oplossingen die uw hal optillen naar een hoger echelon: in alle rust en met stijl thuiskomen. Waarom niet kiezen voor een combinatie van een gesloten schoenenkast en een kapstokwand voor jassen en eventueel een fijne kolomkast voor allerhande kleine accessoires. Voor in een smallere hal zijn er ondiepe kasten mogelijk – van 20 cm diep – die door middel van klapdeuren zo ontworpen zijn dat je jouw schoenen op een zeer nette en overzichtelijke manier weg kan bergen.

Een Sudbrock Ladenkast combineren met hangers

Ingeval de halkast van laden voorzien is, kan je de laden van je hallkast ook van stoffen indelingen voorzien – in verschillende afmetingen beschikbaar – die je toelaten om je kast overzichtelijk in te delen. Neutraal wit doet het steeds goed, maar een combinatie van verschillende grijstinten in combinatie met wit is bijzonder stijlvol. Een zeer mooi, warm, verwelkomend en tijdloos effect kan je bereiken als je eikenhout laat verwerken in een witte kast bijvoorbeeld. Of een kast uit warm en naturel ogend notelaren hout.. Bijzondere blikvanger in de hal kan een kast zijn die voorzien is van een achtergrond gemaakt van een lamellenpaneel, al dan niet in dezelfde kleur, stijlvol en speels terzelfdertijd . Dit vindt u terug bij de Modo collectie. De Modo Black Edition daarnaast, is ook een bijzonder stijlvolle kast met grijze fronten en een naturel houten achtergrondpaneel voorzien van kleerhangers onder een praktische hangplank, heel mooie combinatie, ook een fraai voorbeeld van een ontwerp waarbij esthetiek, en functionaliteit met elkaar verweven zijn tot een mooi geheel. Grote voordeel: de kasten van Sudbrock zijn allemaal naar eigen wens op vlak van kleur, afmeting en combinatiemogelijkheden zelf samen te stellen.

Wens je een halmeubel uit de collectie van Sudbrock verder naar jouw smaak te laten ontwikkelen alvorens aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze top-fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. Zoekt u meubelen voor aan de kust? De meubelen die je in onze meubelwinkel koopt leveren we over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen