Swissflex matrassen

De natuurlatex matrassen van Swissflex

Swissflex verwerkt al tientallen jaren latex in zijn matrassen. Latex komt van de rubberboom en de melk wordt gebakken samen met andere stoffen. De natuurlatex matrassen van Swissflex bestaan uit minstens 85% uit natuurlatex. De kiemdodende en elastische werking maakt het dan ook heel geschikt voor mensen met allergieën. 

De Swissflex Geltex-inside matras

Geltexmateriaal bestaat uit zeer ademend schuim dat veredeld wordt met hoogelastische gel. Het werkt drukverlagend en is dus heel comfortabel. In tegenstelling tot traagschuimmatrassen die ook drukverlagend werken, ondervindt Geltexmateriaal geen verandering door temperatuur. Het past zich heel snel aan, zoals een natuurlatex matras. Swissflex verwerkt een dikke laag geltex in zijn matrassen, daardoor ondersteunt en ontlast de matras het lichaam op elk moment. Bovendien ventileert Geltex iets beter dan latex of een ander schuim. Kom snel langs en test deze matrassen uit in onze winkel.

Tevredenheidsgarantie:

Niet tevreden? U krijgt gratis vervanging. Test uw matras minstens 30 dagen, zodat uw lichaam zich kan aanpassen aan de nieuwe matras. Indien u niet beter slaapt, geeft u dit aan in de winkel van aankoop en zorgen zij voor de omruil van uw nieuwe Swissflex. Wacht ook niet te lang, na 90 dagen kan u niet meer wisselen. Let op, dit geldt alleen bij lattenbodems en matrassen, waarbij de corresponderende slaapsystemen gebruikt worden.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen