Swissflex: top vakmanschap made in Zwitserland

Geproduceerd in Zwitserland met verrassend veel handwerk is Swissflex een eenhoorn in de slaapcomfort wereld. 

Verwar Swissflex niet met Swisssense!  Swisssense, een marketingconcept uit Nederland, heeft niets te maken met Swissflex.  Swissflex is een fabrikant uit Zwitserland die al meer dan 60 jaar garant staat voor intelligente slaapsystemen van zeer hoge kwaliteit. Swissflex draagt Zwitsers vakmanschap, technische kennis en een passie voor innovatie hoog in het vaandel. 


Swissflex Box: een buitengewoon comfort met de look van een boxspring!

Het hart van de Swissflex® Box wordt gevormd door de gestoffeerde lattenbodem met geïntegreerde Swissflex bridge®-technologie. Deze speciale bridge® veerelementen passen zich automatisch aan het lichaam aan om u een hemels ligcomfort te bieden. Met de 2-motorige of 4-motorige Swissflex® Box profiteert u van nog meer individueel comfort: Niet alleen het hoofd- en voetgedeelte zijn verstelbaar, maar ook het boven- en onderbeengedeelte kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Zo kunt u comfortabel uw gewenste zit- of ligpositie innemen! Het elegante design wordt afgerond door de gestoffeerde box - en bedpoten van uw keuze - de elegante, zwevende look is ook mogelijk. Kies uw persoonlijke favoriet uit de vaste, 2-motorige en 4-motorige versies!

SF CLICK!: Een handig bedsysteem naar eigen wens

SF CLICK! is dé revolutie van debedsystemen: stel uw bed individueel samen met een bedframe, lattenbodem en matras – dat is mogelijk dankzij het bedframe SF CLICK! om 'vast te klikken'. De naam zegt alles, de montage is heel gemakkelijk.

Tevredenheidsgarantie:

Niet tevreden? U krijgt gratis vervanging. Test uw matras minstens 30 dagen, zodat uw lichaam zich kan aanpassen aan de nieuwe matras. Indien u niet beter slaapt, geeft u dit aan in de winkel van aankoop en zorgen zij voor de omruil van uw nieuwe Swissflex. Wacht ook niet te lang, na 90 dagen kan u niet meer wisselen. Let op, dit geldt alleen bij lattenbodems en matrassen, waarbij de corresponderende slaapsystemen gebruikt worden.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen