Velda - MOODS

Boxsprings van Velda Moods

Deze slaapspecialist biedt verschillende collecties aan om van je slaap een droom te maken. Ontdek, komt uitproberen en maak zodoende op een eenvoudige manier jouw keuze zodat je op een gezonde en stijlvolle manier kan wegdromen. Ben je van plan om een duurzaam, stijlvol, eigentijds bed of boxspring aan te kopen, kijk dan zeker deze ruime keuze aan mogelijkheden na: ieder van ons kan zijn droom najagen binnen de collectie van Velda. Goed slaapcomfort is immers van levensbelang. Voor ieders budget en wensen is er een boxspring, deze collectie komt hieraan ten volle tegemoet.

Een Velda bed met heerlijk slaapcomfort

Zoek je een boxspring te kopen, eenvoudig, comfortabel en niet duur, dan kan de Larvik boxspring probleemloos aan die wens voldoen en met zijn strak design past die naadloos in elke slaapkamer. Ook de Icon collectie is budgetvriendelijk en past bij elke levensstijl. Er is een ruime keuze aan hoofdborden, potensets en accessoires. De Sense matrassen collectie zorgt voor de beste slaapkwaliteit, door de duurzame PoQQet veren technologie: perfecte ondersteuning van je lichaam, perfecte aanpassing aan elke lichaamsvorm, lengte en gewicht doordat de veren afzonderlijke ondersteuning bieden, goede ventilatie en bijgevolg hygiënisch. De Omni matrassen collectie biedt ultiem slaapcomfort, slapen zoals in een luxueus hotelbed wordt iedere nacht een droom die werkelijkheid is in je eigen slaapkamer. De unieke en verfijnde pocketverenkern met 7 comfortzones en 500 veren per m2 zorgt voor een ongekend goede diepe slaapervaring. Ambachtelijk geproduceerd met oog voor detail, ergonomie van de beste kwaliteit en luxueus design, en voorzien van de nieuwste elektronische snufjes om je bed in verschillende posities te plaatsen: een verstelbaar hoofdeinde en voeteneinde.. Een boxspring met grote opbergruimte behoort ook tot de mogelijkheden bij de Velda Space collectie.

Een Velda boxspring kopen

Is je interesse aangewakkerd om een boxspring aan te kopen van deze topfabrikant, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele bij Sint Niklaas. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze Belgische matrassen en boxsprings fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. We leveren onze boxsprings, matrassen en lattenbodems over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen