Tafelen

467 producten
467 producten
Filter

Je nieuwe servies vraagt naar een etentje

Met een leuke gedekte tafel wordt elk etentje een feestje. Je kan louter functioneel gaan. Je hebt natuurlijk een bord met een bestek en een glas nodig. Maar er bestaat zoveel meer. Een servies kan in verschillende kleuren en met een mooi randje. Kijk maar naar de vele leuke collecties van S&P. Zoals het servies Mielo van Salt en Pepper dat gekenmerkt wordt door haar prachtig materiaalrelief en diepe kleur. Ook de Studio-collectie met de Studio Base en Studio White van S&P kan je echt eens bekijken. Deze is sober maar de vorm is modern en subliem. Er is nog zoveel meer bij Salt&Pepper. S&P combineert de functionaliteit met een mooie design. Voor een scherpe prijs is je tafelsetting plots een heel ander verhaal. Combineer dit met een leuk bestek en mooie glazen van SaltandPepper of een van onze vele promoties. Waar wacht je nog op? Je volgende feestje wordt nog zo gezellig met zo een prachtig gedekte tafel.   

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

Leg op je tafel een tafelkleed. Als je vervolgens een onderbord of een placemat legt is je tafel al niet alleen mooier aangekleed, je zorgt dat je tafelkleed langer netjes blijft. Natuurlijk mag je servies niet ontbreken. Je kan kiezen voor een wit of een servies met een mooi detail of een kleur waar je van houdt. Jou smaak telt. Plaats wat bloemen en eventueel enkele kaarsen. Je kan ook je eigen bloemstukje maken. Je kan het thema van je feest accentueren met een gepast serviet. Denk maar aan een verjaardag, Pasen of Nieuwjaar. Ze fleuren je tafel zo op. Set je glazen rechtsboven je bord en leg je bestek.  Zet geen kookpotten of pannen op tafel. Serveer je eten op mooie schalen of kommen. Je pannen en kookpotten kunnen al onmiddellijk in de vaatwas.  

Een mooi servies en glazen kiezen is al een feest op zich

Bij Meubelen Jonckheere kan je gezellig rondkijken en in alle rust de verschillende glazen en serviezen bekijken en de textuur met eigen handen voelen. Je kan je nieuwe bestek eens in de hand nemen. We hebben veel voorraad en helpen je als je wil graag met je keuze.

Meubelen Jonckheere is gelegen in Belsele, bij Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent. Bij je bezoek kan je alles even laten bezinken met een hapje of een drankje.


Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Kleur
Vorm
Keuze
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen