Meubelen Oost-Vlaanderen

Kom naar onze meubelwinkel in Oost Vlaanderen

Op zoek naar meubelwinkels in Oost-Vlaanderen komt u zeker en vast bij Meubelen Jonckheere uit. Onze meubelzaak in Oost Vlaanderen bestaat dit jaar 50 jaar. Wij verkopen van oudsher hedendaagse en betaalbare woonaccessoires en design meubelen in Oost Vlaanderen, om precies te zijn in Belsele aan de rand van Sint-Niklaas.

Verkent u de meubelzaken in Oost Vlaanderen, kom dan zeker ook eens bij Meubelen Jonckheere langs. Onze toonzaal van maar liefst 14.000 m2 herbergt een keur aan luxueuze en bijzondere interieurmerken zoals het Italiaanse Natuzzi, matrassenexpert Tempur en het romantische Rivièra Maison. Al deze mooie merken hebben elk hun eigen reeks meubelen, van stoelen en tafels tot complete slaapkamers. Bekijk direct onze merken hier in de webshop, of breng eens een bezoek aan onze winkel

Meubelen Jonckheere: een van de mooiste meubelwinkels in Oost-Vlaanderen

Zoekt u meubelen landelijke stijl in Oost-Vlaanderen of liever design meubelen in Oost Vlaanderen? Ons aanbod is zeer breed zodat u altijd een meubel vindt dat perfect in uw interieur past. Ook voor robuuste en stijlvolle tuinmeubelen in Oost Vlaanderen moet u bij ons zijn. Met onze uitgebreide toonzaal die altijd is ingericht naar de laatste trends, doet u volop inspiratie op voor uw huis en tuin.

Elegante meubels in Oost Vlaanderen vinden is dus zeker geen uitdaging. Stap gewoon eens binnen en laat u verrassen. En met een keur aan interieurwinkels in Oost Vlaanderen kunt u de hele dag op meubeljacht. Sla ook in dat geval zeker onze gezellige brasserie niet over. Daar kunt u even rustig ontspannen en bekomen van de vele indrukken in onze grote interieurwinkel in Oost Vlaanderen. 

Bekijk ook onze trendy collectie woonaccessoires

Niet alleen voor voor designmeubelen en outlet meubelen in Oost Vlaanderen komt u naar Meubelen Jonckheere; wij hebben ook een groot aanbod aan vrolijke, speelse of juist elegante woonaccessoires. Of u nu een moderne nieuwe lamp zoekt, een handige wc-rolhouder of u gewoon eens heerlijk op zoek wil naar kaarsjes en andere snuisterijen: in onze webshop en toonzaal bent u uren zoet. Kom dus gauw eens naar onze meubelwinkels in Oost-Vlaanderen, of kijk meteen eens rond in de webshop.