Meubelen Oostende

Vind nu de mooiste meubelen van Oostende

Wanneer u op zoek bent naar elegante meubelen en de meubelwinkels in Oostende afstruint, mag u er eentje zeker niet vergeten. Meubelen Jonckheere ligt weliswaar niet op de woonboulevard van Oostende, maar is uw bezoekje meer dan waard.

Wilt u voor uw interieur in Oostende vintage meubelen bijvoorbeeld, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt onze winkel in Belsele, tussen Gent en Antwerpen, maar u kunt ook altijd eens een kijkje nemen in onze webwinkel. Zowel in onze winkel als online doet u ongetwijfeld pakken inspiratie op om eindeloos te combineren en uw interieur sfeervol in te richten zoals u dat wilt.

Scoor promo meubelen in Oostende

Onze 14.000 m2 grote, gezellige toonzaal is alle dagen open (behalve op dinsdag), ook op zon- en feestdagen. U vindt er meubelen en accessoires in uiteenlopende stijlen en van verschillende merken, maar altijd in de beste kwaliteit. Er is een aanbod voor iedere smaak en elk budget. Voor de kleinere portemonnee bijvoorbeeld bieden wij u de budgetvriendelijke collecties aan van de Belgische merken Meubar en Vipack. Daarnaast prijken ook gerenommeerde merken als Natuzzi, Philips en Tempur in onze winkel. We reserveren veel ruimte voor onze Belgische merken, zoals het tijdloze en betaalbare Indera, waar we terecht trots op mogen zijn. 

Wilt u promo meubelen scoren, houd dan zeker ook onze toonzaalmodellen in het oog. Ze zijn te koop tegen bijzonder scherpe prijzen. U vindt onze toonzaalmodellen op onze webshop en in onze winkel natuurlijk. Het loont gewoonweg altijd de moeite om eens binnen te springen. U zal meteen merken hoe sfeervol een interieur kan zijn. Krijgt u honger van al dat meubels kijken of hebt u zin in een fris pintje, van verwelkomen wij u graag in onze gezellige brasserie.

Bezoek Meubelen Jonckheere

Meubelen Jonckheere is de ideale meubelzaak voor Oostende. We bestaan meer dan vijftig jaar en maken er altijd een erezaak van om onze klanten comfortabele, praktische en mooie meubels aan te bieden. Net als stijlvolle accessoires voor de living, eetkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. We volgen daarvoor de laatste trends op voet. Regelmatig voegen we ook nieuwe merken toe aan ons uitgebreide gamma zodat iedereen bij ons zijn gading vindt. 

Onze professionele medewerkers beantwoorden al uw vragen. Ze helpen u met het kiezen van de juiste maten en het samenstellen van de mooiste combinaties. Ontdek het zelf in onze winkel. We heten u van harte welkom!