Meubelen Jonckheere, de meest eigentijdse meubelwinkel

Wat meer dan 50 jaar geleden begon als gezellig familiebedrijf werd al snel groter omdat we onze passie voor gezellig wonen het liefst met iedereen willen delen! Wij zitten nooit stil en gaan elke dag voor jou op zoek naar de mooiste interieuritems, van verlichting tot meubels of decoratie. Want laten we eerlijk zijn: thuiskomen is toch extra fijn in een knus interieur?

De inspiratieplek voor jouw thuis

Onze showroom van 14.000m² in Belsele is de inspiratieplek voor jouw thuis. Met deze ruime oppervlakte kunnen we je een compleet aanbod bieden aan slapen, wonen, decoratie en verlichting en dat via 7 verschillende afdelingen. Of je nu van modern houdt, eerder de landelijke stijl verkiest of meer bent voor eigentijds: laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Je vindt er zowel Belgische merken als buitenlandse toppers die we zorgvuldig voor je hebben uitgekozen! Geen tijd om langs te komen? Via onze webshop kan je online shoppen, en dat steeds 24 uur per dag.

Focus op je leven beleven

Onze focus ligt op méér genieten, je leven beleven en meer tijd doorbrengen met elkaar. Daarom is onze winkel gezellig ingericht om elke bezoeker een unieke ervaring te bezorgen. Of je nu met z’n tweetjes langskomt of liefst geniet met het hele gezin, we bezorgen je graag een mooie tijd. Breng de kids zeker mee, zij kunnen erop los ravotten in onze speelhoek terwijl jij rustig winkelt. Tussen het winkelen door kun je ook in onze brasserie terecht voor een hapje en een drankje. Geniet van het moment!

Daarom Meubelen Jonckheere

alle troeven op een rijtje

Een uitgebreid aanbod
Onze grootste troef? Het uitgebreid aanbod! Zo vind je in onze showroom iets voor elke stijl en ieder budget. Met meer dan (...) merken vind je zeker wat je zoekt. In onze showroom en onze webshop vind je steeds scherpe prijzen én geniet je op regelmatige momenten van veel promoties.

Vlot bereikbaar
Onze winkel bevindt zich op de Nieuwe baan 111 in Belsele. De toonzaal is gemakkelijk bereikbaar via de autostrade E17 afrit 15 "Hulst –Dendermonde". Daar volg je dan richting Lokeren. We hebben een grote parking waar je gratis kan parkeren.

Shop online
Wist je dat we ook een webshop hebben? Via https://www.meubelenjonckheere.be/ ontdek je de laatste nieuwe items, krijg je inspiratie door onze artikels én vind je snel en gemakkelijk waar je naar op zoek bent.

De brasserie en speelhoek
Groot en klein is welkom in onze showroom. Terwijl jij onze verschillende afdelingen ontdekt kunnen de kids zich amuseren in de speelhoek. Heb je na of tijdens het winkelen zin in iets lekkers? Onze brasserie is open op elke dag van de week van 12u tot 17u30(behalve dinsdag), zaterdagmiddag van 12u tot 18u en zondagmiddag van 14-18u.

Een team van experts
Je huis vertaalt jouw verhaal, daarom ligt de focus op jou. Weet je niet goed hoe je jouw wensen kan vertalen naar je interieur? Onze experts helpen je om jouw verhaal te vertalen naar een interieur op formaat. Kom langs in onze showroom en we helpen je met veel plezier verder.

Je kan in onze winkel betalen met elektronische conumptiecheques, cadeaucheques en ecocheques.


Privacy policy – informatie inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer 

Algemene informatie
Uw privacy is van essentieel belang voor Meubelen Jonckheere NV, daarom nemen wij als verwerker van persoonsgegevens administratieve en technische veiligheidsmaatregelen conform de lokale wetgeving (bv. Wet van 8 december 1992), en de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016. Deze Verordening versterkt de bescherming van uw gegevens en geeft u verschillende rechten.
Voor elke vraag met betrekking tot de privacy policy kan u zich richten tot Karel Jonckheere, verantwoordelijke voor de gegevensverwerking binnen Meubelen Jonckheere NV (info@Meubelen-Jonckheere.be of tel. 03 772 33 34).

Verzameling en verwerking van persoonsgegevens
Meubelen Jonckheere NV verzamelt enkel gegevens die relevant en noodzakelijk zijn en verwerkt deze in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening. In de meeste gevallen worden enkel naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Indien ook andere persoonsgegevens noodzakelijk zijn en verwerkt worden, dan wordt dit uitdrukkelijk vermeld in het  verwerkingsregister en worden de betrokkenen op de hoogte gebracht (denk bijvoorbeeld aan personeelsgegevens).

Er wordt steeds vermeld wat het doel is van de verwerking van de persoonsgegevens, dit staat vermeld bij de acties, maar in het algemeen kan men de doelen als volgt samenvatten:

- De communicatie met leveranciers en klanten in verband met afgesloten overeenkomsten (de wettelijke basis is het contract)
- De communicatie naar prospecten toe, waarbij gebruik gemaakt wordt van data die verkregen is steunend op gerechtvaardigde belangen (bijvoorbeeld een nieuwsbrief) of via ondubbelzinnige toestemming van de prospect.
- Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld fiscale of boekhoudkundige plichten. (de wettelijke basis is wettelijke verplichting)

De verwerking van uw gegevens omvat zowel het opslaan op fysieke als digitale dragers, het inzetten ervan voor zowel post en elektronische mailings en het intern bestuderen ervan (voor de opmaak van lijsten en een interne analyse).

Doorgifte van gegevens aan derden
Meubelen Jonckheere NV geeft gegevens nooit door aan derden zonder de expliciete toestemming van de betrokken partij, behalve indien dit wettelijk verplicht is. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk (bijvoorbeeld tot de overeenkomst beëindigd is).

Als Meubelen Jonckheere NV zelf verwerker van gegevens van derden is , dan wordt er een passende verwerkingsovereenkomst opgesteld.

Uw rechten
Als betrokken partij heeft u recht op de volgende zaken: U heeft het recht op informatie over onze privacy policy en het recht op inzage van uw gegevens. U kan deze kosteloos laten verbeteren, wijzigen, verwijderen door een mail te sturen naar onze verantwoordelijke voor de gegevensverwerking binnen Meubelen Jonckheere NV, hierbij richt u zich tot Karel Jonckheere (info@Meubelen-Jonckheere.be). We zullen uw mail binnen de 7 dagen beantwoorden. U kan ook steeds een klacht indienen bij de Autoriteit Gegevensbescherming: Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel.: +32 (0)2 274 48 00, E-mail: commission@privacycommission.be

Wijzigingen
Het is mogelijk dat de privacyregeling van Meubelen Jonckheere NV wijzigingen ondergaat, maar dan wordt dit individueel meegedeeld aan de betrokkenen en via communicatie op de website. De meest recente versie, die in werking treedt 30 dagen na publicatie op de website van Meubelen Jonckheere NV, kan geraadpleegd worden via deze link: https://www.meubelen-jonckheere.be/over-ons.