Salon

Salons voor elke smaak en budget bij Meubelen Jonckheere

Uw woonkamer is het centrum van uw huis; een plaats die uitblinkt in sfeer en gezelligheid. Nodigen uw salon meubels nog niet uit om heerlijk languit te zakken voor de televisie, ontspannen een boek te lezen en gezellig samen te zijn met uw gezin, familie en vrienden? Bij Meubelen Jonckheere vindt u een ruime keuze in salons. Wij hebben voor elke stijl van interieur een salon in het assortiment. Kom eens langs naar onze ruime showroom in Belsele. 

Hoe maakt u de juiste keuze in salon meubelen?

Uw salon interieur herinrichten is niet iets dat u jaarlijks doet. De meeste Belgen kopen om de 10 jaar een nieuwe salon. Bij uw keuze voor meubelen salons gaat u dan ook niet over één nacht ijs. Wij geven u graag enkele aandachtspunten om mee rekening te houden bij uw aankoop.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het comfort. Kiest u voor een salon meubel met brede of smalle zitting en welke vulling wenst u? Salons meubelen met een smalle zitting zitten gemakkelijker voor mensen die wat kleiner zijn en zijn bijvoorbeeld ook fijner voor als u vaak gasten ontvangt. Meubels salons met een brede zitting (meer dan 1m) nodigen dan weer wat meer uit om te ‘hangen’ of om heerlijk in kleermakerszit een boek te lezen of tv te kijken. Het is maar wat u verkiest.
Als u wilt kunnen ontspannen in de zetel, dan zijn zachte kussens waarin u kan wegzakken echt ideaal. Houdt u ervan om languit in de zetel te liggen, dan kiest u liever voor een salon met lage armleuningen in plaats van met hoge armsteunen. Die zijn echter juist weer prettig als u vooral rechtop zit in de zetel. Een belangrijk aspect bij het comfort van salon inrichting meubels, is de rugsteun. Er zijn salons met losse rugkussens; die kan u net zo zetten dat ze u de ideale ondersteuning bieden. Dat kan uiteraard niet bij zetels met vaste rugkussens, al wil dat zeker niet zeggen dat die minder comfortabel zitten.

Neem sowieso altijd de proef op de som en probeer een zitbank goed uit alvorens u tot aankoop overgaat. In de showroom van Meubelen Jonckheere kan u de salons uitgebreid komen uittesten. Onze tip: zit er zeker 10 tot 15 minuten in en probeer de zitposes uit zoals u dat thuis zou doen… pas dan weet u namelijk echt of de salon bij uw wensen past!

Meubelen Jonckheere: salons voor iedere smaak en budget

Het oog wil natuurlijk ook wat! Bij Meubelen Jonckheere vindt u lederen en stoffen salons in klassieke, moderne, landelijke en romantische stijl. De uitgebreide keuze in salons prijzen al onze klanten. De bekleding van de zetels kan u meestal nog naar uw eigen smaak vormgeven. Maak gewoon uw keuze in de stof- en kleurstalen die bij de zetels in onze showroom liggen. Zoekt u een salon die liefst heel wat jaren moet meegaan, dan kiest u best voor een salon in klassieke vormgeving en in een bekleding, die niet al te uitgesproken is qua dessin en kleur.

Tot slot zijn ook de prijzen salons een belangrijk aandachtspunt bij uw keuze. Bij Meubelen Jonckheere vindt u salons van topmerken zoals Natuzzi, W. Schillig, Mecam, Recor enz. Zoekt u een goedkope salon? Ook dan kan u in onze salon winkel terecht. Wij hebben in onze outlet salons uit vorige collecties, die zeker het bekijken meer dan waard zijn. Stockverkoop salons volgen misschien niet de allernieuwste trends, maar aangezien een zetel niet iets is dat u ieder seizoen of jaar vervangt, is dat ook niet het allerbelangrijkste criterium bij uw aankoop. Dus ook voor salons voor een prijsje zit u bij Meubelen Jonckheere goed!

Loop gerust eens in onze showroom te Belsele binnen en laat u adviseren door onze meubel- en interieurexperten of bekijk onze collectie al eens online!