Meubelen Sint-Gillis-Waas

Moet u voor meubelen in Sint-Gillis-Waas zijn? Niet per se!

Voor meubelen heeft Sint-Gillis-Waas natuurlijk zijn eigen winkel, maar iets verderop – in Belsele – vindt u een heel mooi alternatief dat zeker de moeite waard is om eens binnen te springen.

Meubelen Jonckheere is al meer dan 50 jaar een referentie in het Waasland, met een uitgebreid aanbod aan collecties van verschillende binnen- en buitenlandse meubeldesigners. Op een oppervlakte van maar liefst 14.000 m2 vindt u niet alleen meubelen voor uw living, eetkamer en slaapkamer, maar ook meubels voor de kinderkamer en uw huiskantoor. Om nog maar te zwijgen over alle leuke accessoires die u in onze winkel ziet. 

Spring binnen in die andere meubelwinkel bij Sint-Gillis-Waas

Meubelen Jonckheere heeft alles in petto om van uw huis een echte thuis te maken. Elegante eetkamers in hout of moderne materialen, gecombineerd met comfortabele stoelen en handige bijzettafels. Salons om heerlijk in weg te zakken met een poef onder uw voeten en een kussentje onder uw hoofd. Slaapkamers die rust uitstralen dankzij de combinatie van het perfecte sfeerlicht, sobere kleuren en zachte materialen.

Ook voor de inrichting van uw huiskantoor kunt u bij ons terecht. Want een thuiswerkplek wordt voor steeds meer mensen net zo belangrijk als hun keuken en hun badkamer. Onze professionele medewerkers adviseren u hoe u uw bureauruimte netjes en overzichtelijk houdt met de juiste kasten en laden om uw materiaal in op te bergen. Ze bepalen ook welke bureau- en stoelhoogte voor u het beste is voor een ergonomische zithouding. En ten slotte tonen ze u welke meubelen en accessoires het best bij uw smaak passen en hoe u uw werkplek het best inricht. Want het oog wil ook wat natuurlijk…

Momenteel zijn de kantoormeubelen van Ethnicraft heel erg in trek omwille van hun sobere maar warme design in hout. Ook de creaties van Contur en Indera zijn erg in trek. 

Shop via onze webwinkel

Meubelen en accessoires kunt u bij Meubelen Jonckheere ook heel gemakkelijk uitkiezen via onze webwinkel, waar elk artikel terug te vinden is met een duidelijke foto en een korte uitleg. Spot er de nieuwigheden in onze collectie en houd op onze webshop zeker ook onze promo’s in het oog.

Hoe u ook bij Meubelen Jonckheere terecht komt – in onze toonzaal of via onze webwinkel – u bent bij ons altijd van harte welkom. Wij staan garant voor kwaliteitsmeubelen aan de scherpste prijzen en een onvergetelijke winkelervaring. Tot binnenkort!