Meubelen Sint-Niklaas

Meubelen Sint Niklaas bij Meubelen Jonckheere

Bent u op zoek naar trendy en betaalbare meubelen in Sint Niklaas en omstreken, kom dan zeker eens langs in de toonzaal van Meubelen Jonckheere. Onze meubelwinkel bij Sint Niklaas bestrijkt een indrukwekkende 14.000 m2 waar u naar hartenlust kunt rondkijken en vergelijken. In onze woonwinkel te Sint-Niklaas vindt u altijd een meubelstuk van uw gading, dankzij onze uitgebreide en veelzijdige collecties en een keur aan accessoires.

Ook voor tuinmeubelen in Sint Niklaas kunt u in onze winkel terecht. Onze meubelzaak te Sint Niklaas is iedere dag geopend, ook op zon- en feestdagen. Enkel op dinsdag hebben wij onze wekelijkse rustdag. Voor eigentijdse en kwalitatieve meubels in Sint Niklaas en omstreken bent u bij ons dus aan het juiste adres. Bekijk ook zeker onze webshop, waar u veel van onze meubelen gewoon vanuit uw luie zetel kunt bestellen.

Regio Sint Niklaas meubelen

Er zijn verscheidene meubelwinkels in Sint Niklaas en omgeving te vinden, dus u kunt er meteen een dagje uit van maken met het hele gezin. Rijd van bijvoorbeeld Meubelland Sint Niklaas meteen door naar onze winkel Meubelen Jonckheere in Belsele. Onze uitgebreide toonzaal is voorzien van een gezellige brasserie waar u heerlijk kunt lunchen en koffie kunt drinken.

Ook heeft onze winkel een uitgebreide speelhoek met een ballenbad voor de kinderen. Zo kunt u heerlijk ontspannen met het hele gezin, terwijl u u beraadt over uw nieuwe aankopen. Wij zijn er trots op een van de mooiste meubelzaken in Sint Niklaas te zijn.

Op zoek naar een meubel te Sint Niklaas?

Voor volop inspiratie over inrichting en interieur in Sint Niklaas en omgeving nodigen we u dus graag uit in onze toonzaal. Onze meubelen te St Niklaas worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en design. Wij hebben een zeer groot aantal verschillende merken in onze collectie en passen ons aanbod steeds aan de laatste trends aan. Onze interieurwinkel in Sint Niklaas biedt u dus het beste van het beste, ook wat onze klantenservice betreft.

Alles voor uw woning vindt u bij Meubelen Jonckheere. Niet enkel kasten, eettafels en stoelen maar ook bedden en matrassen in Sint-Niklaas schaft u zich bij ons aan. En wij hebben een breed gamma aan de mooiste woonaccessoires! Bekijk dus direct onze webshop of kom langs in de winkel.