Skip Navigation LinksHome / SLAPEN / Bedkasten
Toon als
Stapelbed Base Twins - Boone

Stapelbed Base Twins - Boone

€ 3.999,00

Stapelbed Twins in zijn meest compacte vorm. Maximum gewicht per bed 100 Kg.

4 Basiskleuren en 12 Lakkleuren (Mits meerprijs)

Optie: 4 Led lampjes + USB aansluiting.

Slaapmaat: 80x190  o...

Cubed Opklapbed - Boone

Cubed Opklapbed - Boone

€ 977,00

Cubed is een ruimtebesparend vertikaal opklapbed. Keuze uit 11 kleuren en hoogglans wit. Matrassen tot 22 cm dikte. Prijs zonder matras.

Voor een eigen prijsofferte, kom langs in onze toonzaal. ...

Cubed Opklapbed - Boone

Cubed Opklapbed - Boone

€ 977,00

Cubed is een handig en ruimtebesparend opklapbed. Te verkrijgen in 11 kleuren en hoogglans wit. Matras tot 22 cm dikte. 

Voor een eigen prijsofferte, kom langs in onze toonzaal. Onze verkopers h...

Bedkast Loft - Boone

Bedkast Loft - Boone

€ 3.425,00

Moderne Bedkast Loft met keuze uit matrassen tot 22 Cm dikte !!  Te verkrijgen in 4 basiskleuren in combinatie met tal van lakkleuren of hoogglans. Prijs bedkast 140 Cm met een matras in hr van 22 C...

Bedkast Base Selecta - Boone

Bedkast Base Selecta - Boone

€ 1.925,00

Base Selecta is een ruimtebesparende oplossing voor bureel, kinder of logeerkamer. Systeem met gasveren en lattenbodem. Te verkrijgen in 4 basiskleuren en in optie te combineren met 11 lakkleuren. M...

Toon als

Bedkast: multifunctionele ruimtewinner

Wilt u graag gasten kunnen laten overnachten maar heeft u in uw woning geen ruimte voor een aparte logeerkamer? Wat dacht u van een bedkast? Kast en bed tegelijk! Een kastbed is een echte ruimtewinner, waarvoor u in uw studeerkamer, studio of hobbyruimte altijd wel een plaatsje vindt. Omdat het opklapbed tegen de muur staat, kan u de ruimte overdag optimaal gebruiken en heeft u ’s nachts de bed kast in een wip getransformeerd tot een comfortabel bed voor uw gasten! Voor een ruime keuze in bedkasten bent u steeds welkom bij Meubelen Jonckheere in Belsele. We hebben tal van kastbedden in onze showroom staan, die we graag voor u demonstreren. Voor een impressie van ons aanbod kan u ook al eens naar onze website surfen.

Opklapbed, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Opklapbare bedden zijn er in verschillende maten. Van een opklapbed 1 persoons of een opklapbed 2 persoons tot zelfs een stapelbed in een kast. Afhankelijk van de ruimte waar u het klapbed in kast wilt plaatsen, kan u kiezen voor een horizontaal of verticaal opklapbed. Voor een opklapbed verticaal heeft u een hogere kast nodig dan voor een horizontaal uitklapbaar bed. Dit laatste type inklapbaar bed, waarbij u parallel aan de muur slaapt, is dan ook bijzonder geschikt voor op een kamer onder het dak. Bij een verticaal opklapbed systeem moet u er ook rekening mee houden dat het bed helemaal uitklapt in de kamer, loodrecht tegen de muur en hierdoor meer plaats in beslag neemt in de kamer. 

Doorgaans heeft u een grotere keuze in breedtes bij verticaal uitklappende bedkasten. Een bedkast 2 persoons kan veelal standaard besteld worden in de maten 140 of 160 op 200. Een opklapbed 140 x 200 is één van de meest populaire formaten. Een kast bed van 90 op 200 is ideaal voor 1 persoon.

Waar op letten bij de aankoop van een opklapbaar bed in kast? 

Er zijn kastbedden te koop in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Of u bedkasten goedkoop kan kopen hangt af van de kwaliteit en de uitvoering. Heel belangrijk is dat u ervoor zorgt dat het bed in kast systeem van zeer goede kwaliteit is, zodat de bed kast combinatie ook bij langdurig en intensief gebruik soepel blijft lopen. Hoe vaak u het opklapbaar bed wilt gebruiken, is zelf ook een belangrijk aandachtspunt wanneer u een bedkast te koop zoekt. De betere bedkasten die voor dagelijks gebruik geschikt zijn, zijn bij voorkeur voorzien van een goede verende lattenbodem en een hoogwaardige matras. U kan een bedkast kopen met een keuze in matrassen tot wel 22 cm dikte.

Een opklapbed in kast heeft uiteraard consequenties voor de uitstraling van uw ruimte. Net zoals bij elk ander meubel, wilt u natuurlijk graag dat de looks overeenkomen met wat u graag ziet. Ook de gewenste uitvoering van uw klapbed is weer bepalend voor de prijs. Bij Meubelen Jonckheere heeft u een ruime keuze in materialen en kleuren van de kast, waarin het bed is weggewerkt. U kan ook nog voor een opklapbed met ombouw kiezen, zodat u heel wat extra opbergruimte in een bijpassende kastenwand kan hebben. Sommige leveranciers kunnen ook een bedkast maken met een geïntegreerd tafel of bureau; ideaal bijvoorbeeld om de ruimte in een studentenflat of kinderkamer optimaal te benutten.

Vouwbed

Een andere plaatsbesparende manier om logées een plek te kunnen bieden, is met vouwbedden. Dit type logeerbed kan getransformeerd worden tot een zetel en wordt daarom vaak ook ‘slaapbank’ genoemd, als is dat niet helemaal hetzelfde. Een vouwbed kan u letterlijk opvouwen tot een zitmeubel. Wilt u voor in de kinderkamer een super modern vouwbed kopen, geschikt voor wanneer een vriendje of vriendinnetje blijft slapen? Dan is het multifunctionele plooibed van Vizit bijvoorbeeld een goede keuze. Dit design vouwbed kan u in een wip omtoveren van een zetel tot een chaise longue of een bed. Bent u op zoek naar een 2 persoons vouwbed? Ook dat kan u in ons uitgebreide aanbod vinden!

Openingsuren

Toonzaal

Vandaag: Open
van 09:30 tot 18:30
 Toon openingsuren
 • MA: van 09:30 tot 18:30
 • DI: -
 • WO: van 09:30 tot 18:30
 • DO: van 09:30 tot 18:30
 • VR: van 09:30 tot 18:30
 • ZA: van 10:00 tot 18:30
 • ZO: van 14:00 tot 18:30
 • Feestdagen: van 14:00 tot 18:00

Magazijn

Vandaag: Open
van 09:30 tot 12:00
en van 12:30 tot 18:15
 Toon openingsuren
 • MA: van 09:30 tot 12:00
 • MA: van 12:30 tot 18:15
 • DI: -
 • WO: van 09:30 tot 12:00
 • WO: van 12:30 tot 18:15
 • DO: van 09:30 tot 12:00
 • DO: van 12:30 tot 18:15
 • VR: van 09:30 tot 12:00
 • VR: van 12:30 tot 18:15
 • ZA: van 10:00 tot 17:45
 • ZO: van 14:00 tot 17:45

Wilt u genieten van acties op tal van decoratie en accessoires in onze toonzaal?

Download hier de app en maak gratis een account aan. Vanaf nu heb je steeds je klantenkaart op zak! Indien je toch liever een "echte" kaart wenst, kan u deze verkrijgen in onze toonzaal, aan de infobalie.