Woonkamerkasten op maat

Living  en woonkamer kasten op maat: natuurlijk bij Meubelen Jonckheere

Woonkamerkasten zijn onmisbare meubelen voor elke woning. Living kasten op maat die helemaal bij uw stijl en smaak passen, vindt u bij Meubelen Jonckheere. Alle spulletjes die u dagelijks nodig heeft maar ook uw al boeken en administratie vinden netjes een plek in de kast. Met onze interieur kasten op maat stelt u zelf het soort kast samen dat perfect bij uw wensen past. 
Met een kast op maat in de woonkamer maakt u optimaal gebruik van de ruimte die uw kamer te bieden heeft. Kies voor een boekenkast tot het plafond of een kastenwand die de gehele breedte van uw muur beslaat! Een kast in de woonkamer op maat zorgt voor rust in uw living én in uw hoofd. 

Kies uw woonkamer kast op maat

Kasten op maat voor de living vindt u in onze verscheidene meubelprogramma’s. Met onze vele kasten op maat voor woonkamer en de rest van uw huis vindt u zeker en vast iets van uw gading. Bekijk ons aanbod in de webshop, of kom langs in onze toonzaal. Met onze 14.000 m2 aan showroom vindt u bij ons veel wooninspiratie en natuurlijk de mooiste meubels. 
Maatkasten voor de living vindt u bijvoorbeeld in onze kastenprogramma’s van het merk Nolte. De kasten ‘Columbus’ bijvoorbeeld zijn beschikbaar in de kleuren beige, bruin, grijs, houtkleur, taupe en wit. U kunt deze kasten dus perfect afstemmen op de rest van uw interieur. De ‘Columbus’-serie is rustig en modern en maakt gebruik van subtiele organische vormen. Ook de ‘Horizont’ kasten van Nolte zijn in verschillende kleuren, onderdelen en formaten beschikbaar. U kiest welke elementen u combineert om tot uw ideale maatkasten voor de woonkamer te komen. Met onze meubelprogramma’s stelt u zelfs het kastinterieur op maat samen.

Bekijk de mogelijkheden van Meubelen Jonckheere

Wilt u ook een woonkamer met kasten op maat? U benut uw ruimte optimaal én u kunt pronken met een meubelstuk dat uniek in zijn soort is. En passen uw wensen net niet binnen een van onze kastenprogramma’s, dan kunnen wij uw woonkamerkasten alsnog precies passend maken in ons eigen meubelatelier. Informeer naar de mogelijkheden!