Fauteuil kopen bij Meubelen Jonckheere

Fauteuil kopen bij Meubelen Jonckheere


Het woord fauteuil betekent volgens woordenboek Van Dale letterlijk ‘een leunstoel’. Tegenwoordig zijn fauteuils vooral luxe en comfortabele stoelen en wordt er niet meer echt een specifiek model bedoeld. Een fauteuille wordt ook wel een ‘luie stoel’ genoemd, waarbij de belangrijkste eigenschap is dat u in deze fauteil heerlijk comfortabel kan zitten. 
Design fauteuil of relax fauteuil

Omdat het bij een fauteuil vooral draait om zitcomfort, wordt dit type stoel vaak gekenmerkt door aspecten die het comfort tijdens het zitten verhogen. Vaak zijn fauteuils voorzien van armleuningen en beschikken ze over een ruim zitvlak. Soms is het zitvlak zelfs zo groot dat er sprake is van een zo genaamde' loveseat' Dit is een stoel die geschikt is voor 1,5 persoon. Dus groter dan een standaard stoel, maar kleiner dan een bank. Steeds meer jonge consumenten beslissen als zij een fauteuil kopen voor dergelijke romantische fauteuils of wel loveseats. Wilt u een heerlijke zit fauteuil om lekker comfortabel in te liggen voor de televisie? U vindt bij ons ook een fauteuil te koop met een relaxfunctie en verstelbare hoofdsteun en voetensteun.

Banken en fauteuils 

Wanneer u als aanvulling op uw bank een fauteuil wilt kopen, is het wel fijn dat de nieuwe fauteuil qua stijl bij uw bestaande zitbank past. Of misschien bent u wel toe aan een nieuwe bank en fauteuil? Heeft u in uw woonkamer echter geen ruimte voor een zithoek, dan kunnen een paar leuke fauteuil stoelen uitkomst bieden.

Gaat u nieuwe fauteuils kopen dan is het van belang dat u goed weet wat u wilt. Wilt u vooral comfortabel kunnen uitrusten in uw fauteuil stoel of voldoet een ‘standaard’ stoel fauteuil? Fauteuils te koop zijn er immers in verschillende soorten en maten. Van moderne fauteils in rijke stoffen tot aan design exemplaren in aparte vormen en felle kleuren. Bij Meubelen Jonckheere hebt u een ruime keuze in stoelen en fauteuils; u vindt er zelfs stoelen fauteuils die een draaibare poot hebben, de zogeheten draaifauteuils. Fauteuils zijn leverbaar in verschillende materialen als stof, leer en kunstleder. Het onderstel en de armleuningen kunnen geleverd worden in hout of metaal. Heeft u kinderen en / of huisdieren? Hou hiermee dan rekening bij het kiezen van de bekleding van uw fauteuile. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld bekleding waarvan u vlekken en haren eenvoudig kan verwijderen.

Fauteuils online kopen

Hoewel het van belang is dat een fauteuill goed ‘past’, worden steeds vaker fauteuils online aangekocht. Het online fauteuils kopen groeit de laatste jaren vooral vanwege het grote gemak en het enorme aantal fauteuils te koop die u online kan vinden. Let bij het online fauteuils aankopen wel op de stof die u graag wenst. Veel webshops bieden speciale vergrootglas functies waarmee u de stof gedetailleerd kan bekijken. 

Wilt u er zeker van zijn dat u voor uw woonkamer fauteuils koopt die u alle comfort bieden dat u zoekt? Kom dan eens naar Meubelen Jonckheere. In onze showroom in Belsele kan u al onze leuke fauteuils vrijblijvend uitproberen. Wilt u er nog even een nachtje over slapen vooraleer u uw beslissing maakt en nieuwe fauteuils aankoopt? In onze webshop kan u vervolgens online de fauteuils kopen die u heeft uitgetest en goedgekeurd.