Hoeksalon

Hoeksalon

Zoekt u een hoeksalon te koop? Kom eens naar Meubelen Jonckheere in Belsele! In onze collectie vindt u hoeksalons in alle maten, uitvoeringen en prijsklassen. Wij hebben bijvoorbeeld ook hoeksalons met ingebouwde relaxfuncties! Heeft u geen tijd om naar Belsele te komen? Bij ons kan u uw favoriete hoeksalon online kopen.

Waarom een hoeksalon kopen?

Heeft u een groot gezin of krijgt u vaak familie of vrienden over de vloer? In een hoeksalon kan iedereen gezellig samen op de bank. Dankzij de extra beenruimte, kan u in een hoeksalon ook heerlijk languit op de bank naar uw favoriete televisieprogramma kijken. 

Hoeksalons zijn een zeer populaire zitopstelling. Ze bieden immers op een zeer efficiënte en comfortabele manier plaats aan meerdere mensen. U kan gemakkelijk in een hoek uw salon plaatsen en er wordt geen ruimte verspild met lege tussenruimtes en overbodige armleuningen. Om hetzelfde aantal personen even comfortabel in een normale salon te laten plaatsnemen, heeft u meestal meer plaats in uw woonkamer nodig. Een hoeksalon heeft daarnaast ook een zeer uitnodigende en knusse uitstraling. 

Tips voor het kopen van een hoeksalon

Wanneer u hoeksalons te koop zoekt, is een goede tip om altijd de ruimte waar u de bank wilt plaatsen, goed op te meten. In een showroom lijken meubelen namelijk meestal altijd kleiner dan ze in werkelijkheid zijn. Wilt u uw nieuwe hoeksalon online kopen? Ook dan is het handig dat u goed weet hoe groot, breed en diep uw nieuwe bank maximaal mag zijn. 

Kijk ook altijd goed na of u de opstelling van de hoeksalon nog kan aanpassen. Vaak kan u namelijk het hoekelement nog aan de andere kant van de bank laten komen, zodat het optimaal in uw interieur past. Onze medewerkers zullen u hierop attent maken in de showroom, maar als u uw hoeksalon online bestelt, dan moet u daar zelf even aandacht aan besteden.