Huis inrichten

Huis inrichten 

Uw huis inrichten met Jonckheere

Wilt u graag uw huis inrichten? In uw woonkamer en slaapkamer komt u helemaal tot rust. Voornamelijk in de woonkamer kunt u genieten van uw huis en bijvoorbeeld ’s avonds heerlijk op de bank tv kijken. Er is dan ook niets beter dan thuis komen in een comfortabel, gezellig huis na een lange dag werken. Natuurlijk betekent comfortabel voor iedereen wat anders. De een hecht erg veel waarde aan sfeer, kussentjes en een knusse uitstraling met veel dimlicht. De ander vindt het belangrijk dat hun favoriete designelement er staat en dat de omgeving meer rust en eenvoud uitstraalt. De kamers hebben hoe dan ook één ding gemeen; ze zorgen ervoor dat u als bewoner van uw eigen huis kunt ontspannen.

Uw huis inrichten - hoe creëert en onderhoudt u de woonkamer?

Door uw meubilair op de juiste wijze te behandelen en onderhouden, en er goed mee om te gaan, gaan uw meubels langer mee en kunt u hier langer van genieten. In uw woonkamer staat vaak uw bankstel centraal. Stof deze dan ook met regelmaat af. Dit doet u door middel van een stofzuiger en deze vervolgens met een schone, zachte doek af te nemen. Op deze wijze wrijft u het vuil niet verder in het leer of de stof wanneer u deze verder wilt reinigen en onderhouden. Hebt u een leren bank? Dan is het een heel goed idee om deze af en toe in te vetten. U kunt zien wanneer uw leren bank aan onderhoud toe is door uw hand over het leer te laten glijden. Voelt het leer stroef aan? Dan is het tijd om uw bank in te vetten. Dit geldt ook voor het moment wanneer uw bank verkleurt. Wrijf deze vervolgens droog met een niet pluizende, schone doek en pas op dat u geen krassen maakt in uw meubilair. Gebruik tot slot altijd producten die speciaal bedoeld zijn voor de schoonmaak van deze elementen.

Slaapkamer inspiratie en woonkamer inspiratie bij Meubelen Jonckheere

Meubelen Jonckheere speelt in op de laatste woning trends en biedt u nieuwe woondecoratie en woonideeën, zodat u zeker bent dat u iets vindt dat past bij zowel uw woon- als uw werk situatie. Dat betekent niet altijd dat u uw hele woning om hoeft te toveren; soms kunnen kleine aanpassingen uw interieur al een heel andere uitstraling geven. Zo bieden wij alles voor een landelijke, wereldse, romantische, maar ook een moderne inrichting om uw huis mee in te richten, of waarmee u uw kamer kunt inrichten. Ontdek al onze woningstijlen in onze woonwinkel van maar liefst 14.000 m2, of bekijk en bestel onze producten online.