THE WOOL STUDIO

Tapijten verbonden met de natuur 

Deze gerenommeerde tapijtenfabrikant “the wool studio” stelt dat de menselijke nood om contact te leggen met de natuur nooit zo groot was als vandaag. Immers, nationale lockdown-perioden hebben ons nog meer doen inzien dat we de buitenwereld maar al te graag naar binnen willen halen: het inademen van frisse buitenlucht die ons binnen-leven energie geeft. 

Kwalitatieve tapijten van the wool studio

Enkel de beste natuurlijke materialen dus worden aangewend om tapijten op maat te maken. Uw welzijn wordt versterkt door de creatie van luchtige tapijten uit frisse Nieuw-Zeelandse wol. Mede ook door de zachtheid van eucalyptusgarens en elegante zijde komt men tot een uniek product in zijn soort, met de hand gemaakt met respect voor de werkomstandigheden van de betrokken werknemers. Aldus komt men tot een ecologisch en sociaal verantwoord afgewerkt product. Zonder toevoeging van welke chemische stof dan ook wordt de Nieuw-Zeelandse wol gebruikt. Twee beweegredenen om voor de Nieuw-Zeelandse wol te kiezen: duurzame landbouw, die een negatieve impact op het milieu minimaliseert, en de meest consistente wol van hoge kwaliteit: zacht, chic, waterafstotend en duurzaam. Verder worden ook nog andere soorten garen gebruikt, zoals bvb. Tencel-garen afkomstig van eucalyptusplanten (bestaande uit vezels die volledig biologisch afbreekbaar zijn en bijgevolg een van de meest duurzame materialen in de industrie) maar steeds met het oog op een zo zuiver mogelijke, lees: natuurlijke, samenstelling. Zo kan u met een gerust geweten een tapijt van The Wool Studio als drager van uw salontafel, eettafel of bijzettafel in huis halen, een gezellige natuurlijke combinatie trouwens ook met uw salon uiteraard.
Kom zeker onze meubelwinkel te Belsele bezoeken. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in het uitgebreide gamma van deze fijne designfabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

8 producten
8 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Keuze
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Keuze
€ 1616,00
1100,00
Op = op

€ 2334,00
1600,00
Op = op

Vanaf
1.677,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
1.649,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
869,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
869,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
1.397,00
Op bestelling in onze toonzaal

Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen