The Wool Studio tapijt 2022-23

The Wool Studio Specialist in zachte natuurlijke tapijten

Wou je altijd al een weelderig zacht tapijt op natuurlijke basis kopen om je interieur op te vrolijken, maar vond je tot nu toe niet wat je zocht, kan de collectie van The Wool Studio daar wel even snel verandering in brengen.

Tapijt in Nieuw-Zeelandse wol en eucalyptusgaren

Hoogkwalitatieve tapijten gemaakt uit een mix met Nieuw-Zeelandse wol om de veerkrachtige, zachte eigenschap van deze wol tot uiting te laten komen, met een weelderig zacht en luxueus tapijt als resultaat. Deze stevige, veerkrachtige wol wordt vaak gecombineerd met het zachte en duurzame eucalyptusgaren dat op zijn beurt zorgt voor een mooie, rijke en zachte glans. Dit eucalyptusgaren kan er ook voor zorgen dat er een feeërieke kleurwaaier ontstaat door het subtiele kleurverloop dat dankzij dit fijne garen kan bewerkstelligd worden. Natuurlijke materialen en ecologisch en sociaal verantwoorde productie staan centraal bij deze fabrikant, om zo tegemoet te komen aan de nood van de mens om in contact te treden met de natuur. Bovendien zijn verschillende kleuren, motieven en afmetingen mogelijk.

Tapijt op maat kopen

Patronen kunnen in sommige gevallen ook aangepast worden in hoogtes en kleuren. Wenst een geheel eigen motief, een symbool of embleem in je tapijt verwerkt zien. Dan ben je bij Meubelen Jonckheere op het juiste adres. Een knus, gezellig warm gevoel overbrengen in je interieur via een dergelijk verfijnd tapijt bij je salon, onder je salontafel, in jouw leefruimte of slaapkamer, dat is de ultieme doelstelling van The Wool Studio.

Is je interesse aangewakkerd om een fijn tapijt van The Wool Studio aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen