VELDA BEDDING

Gezond slapen in een boxspring

Sinds 1954 is Velda bedding uitgegroeid en geëvolueerd tot een uiterst betrouwbare partner in allerhande slaapsystemen voor elke woonstijl, modern, rustiek.. Dromen doen uitkomen is het ultieme doel van deze fabrikant van lattenbodems, matrassen en boxsprings: hoogwaardig, duurzaam en innovatief slaapcomfort voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken. Slapen is immers essentieel voor onze gezondheid en ons algemeen welzijn, het loont dus de moeite om bij de aankoop van uw bed even in alle rust stil te staan en weg te dromen bij de vele mogelijkheden die deze leverancier biedt. Welk slaapsysteem u ook kiest. Velda bedding heeft aan elk product de uiterst noodzakelijke zorg en aandacht besteed opdat onze slaapcyclus zo vruchtbaar mogelijk verloopt om de dag zo energiek mogelijk aan te vatten: elk bed zorgt voor een gezonde balans op vlak van ergonomie zodat onze wervelkolom niet eenzijdig belast wordt en je als een herboren mens wakker wordt. Op een natuurlijke manier uw lichaam ondersteunen, daar zorgt Velda bedding voor, zodat de natuurlijke S-vorm van uw wervelkolom behouden blijft.

De ultieme boxspring

Ben je op zoek naar een elektrische boxspring die jouw slaapcomfort verzekert, dan kan de boxspring Space DE oplossing zijn. Deze biedt naast de oerdegelijke matras in 100% pocketveren een handige elektrisch bedienbare opbergruimte. Of is uw matras aan vervanging toe, dan vind je bij Velda vast en zeker een superdegelijke nieuwe matras met een hardheid en afmeting die overeenstemt met uw persoonlijke voorkeur, in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Als u op zoek bent naar inspiratie en advies op vlak van zalig slapen, kom dan zeker de slaapafdeling in onze meubelwinkel te Belsele bezoeken en neem de proef op de som: test onze uitgebreide collectie matrassen en boxsprings in de toonzaal, immers: het bed van je dromen moet je aanraken, voelen! Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de uitgebreide collectie van deze veelzijdige slaapkomfortfabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

6 producten
6 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Merk
Type
Materiaalfilter
Ligoppervlakte
regelbaar
Type matras
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Merk
Type
Materiaalfilter
Ligoppervlakte
regelbaar
Type matras
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
418,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
395,00
Op bestelling in onze toonzaal

Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
2.675,00
Op bestelling in onze toonzaal

Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen