Draenert tafels in natuursteen en graniet

Draenert maakt tafels in graniet en natuursteen

Zoek je een oerdegelijke en moderne graniet tafel te kopen die harmonieus geïntegreerd kan worden in jouw interieur, dan kan je bij de Duitse fabrikant Draenert vinden wat je zoekt. Draenert biedt een heel gamma tafels aan die gebruiksvriendelijk, duurzaam zijn en klasse uitstralen. In de loop van de jaren heeft Draenert een ruime collectie ontwikkeld waarvan elke tafel individueel aanpasbaar is en op maat gemaakt kan worden.

Verlengbare eettafel in graniet of hout van Draenert kwaliteit

De Adler tafel bijvoorbeeld: deze tafel blinkt uit in technische perfectie: voorzien van een ingenieus systeem die ervoor zorgt dat je het blad van je tafel in een handomdraai kan verlengen: nadat de 2 gelijke delen van het tafelblad uit elkaar worden geschoven, wordt het centrale pivoterende verlengblad door het mechanisme omhoog getild en komt zo tussen de 2 bladen in te liggen, op die manier kan je met een grotere groep mensen aan tafel zitten dus.

Kies zelf de soort graniet en granietplaat voor je tafel

Het materiaal en de basisvorm van het blad kan je zelf kiezen. U kiest zelf uw soort graniet. Er zijn wel 40 verschillende soorten graniet. Je kan kiezen uit veelkleurige graniet of net heel rustige. U kan bij ons de mooiste granieten plaat uitkiezen en daarin kies je waar je blad van je tafel moet worden uitgesneden. Je kan gaan voor een ovaalvormig blad, een rechthoekig, bootvormig of organische vorm. Binnen de houten of granieten versie heb je verder nog keuze om zo jouw persoonlijke tafel te laten vervaardigen. Ook op vlak van het onderstel heb je keuze tussen vier verschillende vormgevingen en afwerkingen. Welke tafel je ook kiest, elke tafel is op zich een sterk staaltje van hedendaags design. Het model Atlas – vernoemd naar de reus Atlas die het gewicht van de wereld draagt – is een uiterst stevige tafel, maar straalt terzelfdertijd elegantie uit door de weldoordachte verhouding tussen blad en onderstel. De eettafel Fontana is eveneens voorzien van een gepatenteerd ‘state-of-the-art’ verlengmechanisme van de Draenert fabriek. Ben je eerder op zoek naar een vaste tafel zonder verlengstuk dus, dan kan dit uiteraard ook, of wat dacht je van een ronde granieten tafel, eventueel van een roterend binnenblad, of voor de muziekliefhebbers onder ons: een organisch graniet of houten blad in de vorm van een plectrum? Bijpassende stoelen nodig?: ook hier is er een waaier aan mogelijkheden die Draenert aanbiedt.

Tafel in graniet kopen

Kom gerust deze topcollectie van Draenert met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere te Belsele bij Sint Niklaas tussen Gent en Antwerpen. We leveren meubelen en zetels over heel België tot aan de Belgische kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen