Lucide - ledlampen en ledspots

Een ruime waaier aan led verlichting van Lucide

Zoek je een zuinige lamp aan te kopen, dan vind je zeker je gading in de veelzijdige collectie van Lucide Bulbs. De lichtbronnen van Lucide zijn er in vele maten en vormen, gaande van klassiek tot modern. Lampen in fel of zacht wit licht, of warm gelig licht, al of niet dimbaar, zuinig in verbruik uiteraard, immers: allemaal ledverlichting, met een egale = gelijkmatige lichtspreiding in je leefruimte.. Kies je een lamp die dimbaar is, dan kan die in 3 fases gedimd worden, gaande van 100%, over 40% tot een minimale lichtsterkte van 15%.

LED lampen filament bulbs van Lucide

De knappe led filament lichtbronnen van Lucide met E27 fitting, voorzien van een verfijnde lichtdraad en hoge lumencapaciteit, lees: lichtcapaciteit of lichtbereik, vallen op door hun knap ontwerp: retro, vintage in een modern jasje, dat wil zeggen met de energiezuinige capaciteiten van een spaarlamp. Deze lampen hebben een vintage Edison look, die teruggrijpt naar de oorspronkelijke uitvinding en vorm van de lamp. Ze zijn allen eenvoudig te herkennen aan het licht dat extra warmte uitstraalt, mede bereikt door de gele gloeidraad en het amber of rook gekleurd glas. Deze lampen zijn allemaal geschikt om met een dimmer te gebruiken.

Lucide LED licht Globe filament bulbs

Naast het peervormig, of kaarsvormig concept van een klassieke gloeilamp met een geslingerde led gloeidraad, zijn er ook ronde of ballonvormige lichtbronnen te koop, in verschillende groottes, al dan niet gemaakt van helder, doorschijnend glas of mat glas. Ook deze lampen zijn beschikbaar dimbaar. Goudkleurig of doorschijnend helder glas, of een combinatie van beide. Eveneens langwerpige lampen in vintage stijl behoren tot de uitgebreide collectie dimbare lampen.

Lucide LED lampen filament fantasy bulbs

Naast bovengenoemde klassieke vormgeving biedt Lucide Bulbs ook nog lampen aan gemaakt van amberkleurig glas in stervorm bijvoorbeeld, of in de gekende ronde vorm maar met lijnvormige inkepingen in het glas, of in de vorm van een denappel met fijne inkepingen in ruitvorm. De ledlampen met GU10 en G9 of G4 fitting zijn natuurlijk ook beschikbaar, in zwarte, grijze, witte of glasuitvoering en verschillende lichtsterktes. Voor elke toepassing vind je wel een geschikte lamp dus.

LED filament bulbs ‘day & night sensor’ van Lucide

Voor outdoor biedt Lucide Bulbs de mogelijkheid om lampen aan te kopen die voorzien zijn van een sensor die werkt op het schemerprincipe: automatisch aanschakelen bij valavond en automatisch uitschakelen bij het ochtendgloren, al naargelang.

Kom gerust deze topcollectie van Lucide Bulbs met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, waar je deze verlichting ook kan zien branden, zo krijg je een perfect beeld op het soort licht dat je wenst in je eigen leefomgeving. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere te Belsele bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen