Adatto TV-kast en wandkast

Ontwerp op wandkast op maat

Denk je er al een tijdje aan om een eigen, persoonlijke kast te laten ontwerpen die op vlak van vormgeving, kleur en afmeting perfect in jouw interieur past, twijfel dan niet langer en laat jouw ideeën vorm krijgen door het veelzijdige programma dat Adatto te bieden heeft. Jaarlijks wordt dit gamma uitgebreid met nieuwe elementen, afgestemd op de hedendaagse interieurtrends. Authentieke materialen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, volgens de regels der kunst van het meubelambacht verwerkt tot jouw meubel op maat en in de door jouw gekozen afwerking.

Je eigen Adatto tv meubel ontwerpen

Ben je van plan om orde op zaken te stellen, en die verzameling aan kabels en apparaten weg te werken en aan jouw alziend oog te onttrekken, dan biedt Adatto de ultieme oplossing: een stijlvolle combinatie van een staand tv meubel met een hangkast en hangplank. Durf verschillende kleuren te kiezen die voor een mooi harmonieus geheel zorgen en een speels effect geven aan je interieur. Combineer naar hartenlust: keuze uit een pallet van verschillende natuurlijke materialen zoals eik en notelaar bijvoorbeeld, al dan niet in combinatie met keramiek. Via de handige configurator van Adatto kan je jouw eigen wandkast ontwerpen en verder uitbreiden of verfijnen. Een vitrine, halfhoge of hoge kast met links- of rechtsopendraaiende deuren, glanzend of mat gelakt of een combinatie, een diepe of ondiepe kast, werkelijk alles is mogelijk, jij ontwerpt, Adatto maakt. Als kers op de taart kan je ervoor kiezen om optioneel jouw droomkast van ledverlichting te voorzien. Een kabeldoorvoer op de door jouw gekozen plaats van het bureaublad of tvkast – evt. kan je jouw kast ook van een optionele glasplaat voorzien om je meubel extra te beschermen.

Al aan een Passe partout tafel gedacht?

Vergeten we tot slot ook niet te melden dat Adatto ook tafels maakt, al dan niet verlengbaar, die je naar afwerking en vorm zelf kan laten ontwerpen, de zogenaamde Passe Partout tafel.

Wens je een meubel uit de collectie van Adatto verder naar jouw smaak te laten ontwikkelen alvorens aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen