Contur Design meubelen,tafels en zetels

Contur Design meubelen, tafels en zetels

Zou je graag een moderne kast op maat wensen zodat die zeker aan die specifieke muur in jouw living past, in een kleur naar keuze, dan biedt Contur Design de totaaloplossing. Het Casello kastenprogramma van Contur Design komt hierin ruimschoots tegemoet. Bovendien: wens je jouw kast te laten integreren in een totaal wandconcept naar jouw eigen smaak en indeling dan is dit uiteraard ook mogelijk. Tot op de centimeter exact in de hoogte zowel als in de breedte kan je jouw kast laten ontwerpen, elke kast van Contur is immers op die manier aanpasbaar, zodat je geen enkele ruimte onbenut laat indien je dit zo wenst.

Moderne wandkasten en tvkasten van Contur

Je kiest zelf of je een zwevende kast, staande of hangende kast wenst, al of niet voorzien van de gepaste led verlichting. Ook naar afwerking toe bepaal je zelf welke accentkleuren jouw kast moet hebben en op welke plaats, een open vak in een andere kleur dan de fronten van de kast laten uitvoeren bijvoorbeeld.. Welke dressoir, vitrine, tv kast of wandkast of combinatie van tv kast met hangkast je ook laat ontwerpen, de kasten van Contur Design kenmerken zich allemaal door hun superieure en verfijnde afwerking in een lakkleur naar keuze, en uiterst modern design, met oog voor symmetrie, rechtlijnigheid en sobere lakkleuren. Sfeervolle verlichting zorgt ervoor dat je kast ’s avonds naar een hoger echelon getild wordt, op die manier kom je echt thuis en vanuit je sofa naar tv te kijken, een boek te lezen, muziek te luisteren..

Design kast met industriële look

Zoek je meubelen met een moderne maar tegelijkertijd ook minimalistische industriële toets, dan kan het Catona programma hierin tegemoet treden: kasten met een eigentijdse elegante vormgeving en toch ook stoere look door het onderstel van metalen sledepoten te voorzien en fronten met compacte handgrepen uit te rusten, of verkies je toch liever greeploos, dat kan ook natuurlijk. In een licht interieur geeft dit type kast met zijn donkere kleuren een zeer geslaagd effect, en hun gladde oppervlak nodigt bovendien uit om er even je vingers over te laten glijden: kasten met afwerking tot in de hoogste graad.

Modulaire zetels en salons kopen

Ook op het gebied van salons biedt Contur Design de mogelijkheid om je salon volgens jouw wensen samen te stellen, naar vormgeving en afwerking toe. Bovendien is er ook keuze in zitdiepte, soort armleuning, en natuurlijk keuze uit een pallet aan verschillende kleuren, zodat jouw salon een hoogst persoonlijke plek wordt om te ontspannen op de manier zoals jij het wil, en je alzo jouw woondroom kan realiseren. Weet dat Contur Design ook fabrikant is van oerdegelijke en terzelfdertijd verfijnde tafels, bijzonder comfortabel en fraai in combinatie met de door hun ontworpen armstoel op handige draaipoot bijvoorbeeld. Aparte supercomfortabele relaxzetels met verstelbare relaxfunctie zowel als bijzettafels voor bij je eenzitter of salon met een blad uit glas of keramiek behoren ook tot de ruime collectie.

Meubelen en zetels voor de kust

Ben je dus op zoek naar een persoonlijke inrichting op maat voor jouw interieur, kijk dan gerust de collectie van Contur Design na in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, bekijk de verschillende mogelijkheden, doe inspiratie op hoe je zou wensen dat jouw eigen leefomgeving ingericht wordt en doe gerust navraag: onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. Zoek je meubelen of zetels voor aan de kust. We leveren meubelen over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen