De Swissflex matras versa natuurlatex

Swissflex matras natuurlatex modellen versa 20, versa 22 en versa 24

Swissflex is een Zwitserse fabrikant van lattenbodems en matrassen. Ze dragen kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Door hun jarenlange ervaring en zorg hebben ze een heel gamma aan matrassen met bijpassende bodems gecreëerd die uitmunten in comfort. Swissflex is het merk bij uitstek voor mensen die zorg dragen voor hun gezondheid en nood hebben aan een slaapsysteem die zorg draagt voor hun lichaam. De slaapsystemen van Swissflex worden aangeraden door bekende kinesisten, osteopaten en chirurgen.

Koop een duurzame en milieuvriendelijke matras

Deze folder belicht een aantal van de matrassen van Swissflex, meer bepaald de latex matrassen. Swissflex gebruikt in een aantal van zijn matrassen latex. Deze latex is natuurlatex. In tegenstelling tot synthetische latex heeft natuurlatex de grootste veerkracht en elasticiteit. De natuurlatex is een 100% natuurproduct. Dit wordt uitzonderlijk goed verdragen door het menselijk lichaam en zijn geschikt voor hoog sensitieve mensen. Het heeft ook een antiseptische werking waardoor het je beschermt tegen bacteriën en huisstofmijt. Deze matrassen ventileren uitzonderlijk goed en hebben uitstekende ligeigenschappen in combinatie met de lattenbodems van Swissflex. Wist u dat natuurlatex recycleerbaar is? Deze matrassen van swissflex zijn duurzaam en zijn CFK-vrij. Ze geven minstens 10 jaar een perfect ondersteuning voor de rug in tegenstelling tot goedkope matrassen die reeds na enkele maanden geen juiste ondersteuning meer geven. Goedkope matrassen belanden snel op de afvalberg en zijn een zware belasting van het milieu.

In onze meubelwinkel te Belsele bij Sint-Niklaas kan u een aantal van deze matrassen ontdekken en uitproberen. Onze slaapadviseurs hebben tientallen jaren ervaring en kunnen u helpen bij uw keuze voor het juiste slaapcomfort. U vindt ons tussen Gent en Antwerpen. We leveren onze meubelen, zetels, matrassen en lattenbodems over heel België tot aan de zee.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen