Diadesi tafels 2023

Diadesi massieve tafel kopen, wat en hoe

Een eettafel koop je niet zomaar, daar komt wel een beetje denkwerk aan te pas: kies ik een vaste tafel of verlengbaar, hoe groot en in welke vorm wens ik dat de tafel is, welke stoel wens ik erbij te plaatsen, ingeval een stoel met armleuningen: past die er wel onder. Kies ik een tafel uit hout of ga ik toch voor een keramisch blad dat onderhoudsvriendelijk en hygiënisch is..? Volg je hart zonder het functionele aspect uit het oog te verliezen natuurlijk, zodat jouw tafel een onmisbaar en gekoesterd meubel wordt binnen jouw leefruimte, waar je dagdagelijks plezier aan beleeft.

Diadesi eettafels in verschillende vormen, kleuren en maten

Diadesi biedt een veelvoud aan mogelijkheden, die elk met hun uniek ontwerp je meer dan tevreden zullen stemmen. Onthoud dat welke tafel je ook kiest, maatwerk altijd mogelijk is. Een tafel met massief houten blad en metalen onderstel bijvoorbeeld is de tafel Twist. Je kan kiezen uit een blad in massief eik in meerdere kleuren of Amerikaanse notelaar, in een standaard gladde versie of in geborstelde afwerking. Het metalen onderstel van de tafel wordt in RAL 9005 zwart uitgevoerd. Deze tafel wordt ook in ronde, bootvorm, ellipsvorm en vierkante vorm aangeboden. De bladrand is telkens mooi afgeschuind. De tafel Cross met zijn 2 kruisvormige zwartgelakte metalen poten is ook een vaste waarde binnen het gamma van Diadesi: een uiterst verfijnd staaltje van hedendaags meubelambacht in combinatie met een houten blad naar keuze. De Nexus tafel is dan weer een variant hierop, ook voorzien van een massief houten blad in eik of noten hout, maar met een metalen onderstel in een ander profiel, een andere vormgeving zeg maar. De Salsa eettafel kenmerkt zich dan weer door een stervormig massief houten onderstel in eik of noten. Voor het blad kan je ook hier kiezen tussen de ronde of rechte vormen.

Zetels en tafels voor aan de kust kopen

Kom gerust deze tafelmodellen en meer van Diadesi met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, zo krijg je een perfect beeld op welke tafel je zou wensen in je eigen leefomgeving. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere in Belsele bij Sint-Niklaas is tussen Gent en Antwerpen. Zoek je meubelen en zetels voor aan de kust. Meubelen Jonckheere levert over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen