Flexa kinderkamer catalogue

Een Flexa Kinderbed en tienerbed kopen op de groei

Vooral ook kinderen (in de groei) hebben nood aan een goede nachtrust. Daarvoor is het gamma van Flexa uitermate geschikt. Een flexibel bedsysteem dat ‘meegroeit’ a.h.w. kan handig zijn. Of een plaats besparende hoogslaper of halfhoogslaper in de kinderkamer, die uiteraard voldoet aan de EU-wetgeving inzake veiligheid en kwaliteitsvereisten.

Flexibele bedden van Flexa natuurlijk

Ben je op zoek naar een bed gecombineerd met een bureau, dat onder het bed gebouwd wordt, of een bed met extra handige bergruimte onderin door middel van laden: met de Frexa classica collectie haalt u dit in huis, of een hoogslaper uit de Popsicle collectie, met plaatsbesparende opbergruimte door een levendige combinatie van open vakken en laden. Naar eigen wens kan je jouw kinderbed ontwerpen met indeling naar keuze: bed, bureau en/of opbergruimte kunnen op een speelse manier samengesteld worden tot een aantrekkelijk geheel: de ultieme speelomgeving en (latere) werkomgeving voor jouw kind. Het grote voordeel is dat je, eens je kind al wat groter is, je de hoogslaper makkelijk kan opnieuw kan construeren tot een enkel (laag) bed bijvoorbeeld: het zogenaamd ‘meegroeibed’.

Is jouw interesse aangewakkerd, na deze korte introductie van wat deze gespecialiseerde kinderbeddenfabrikant te bieden heeft en heb je zin gekregen om een dergelijk flexibel kinderbed aan te kopen van deze topfabrikant, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze topfabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen