Bureaus op kindermaat van Flexa

‘Jong geleerd is oud gedaan’. Van jongs af aan is studeren deel van ons leven, en daar hoort dus een degelijk bureau en opbergruimte bij. Ruimte groot of klein: voor elke kamer is er wel een passende oplossing hiervoor, zodat je de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kan benutten. Een (minimalistische) bureautafel met een opklapbaar blad bvb. – geheel of gedeeltelijk - dat bovendien in de hoogte verstelbaar is en op die manier ‘meegroeit’ met onze student. Optioneel kan deze bureautafel met een lade uitgerust worden, teneinde alles ordelijk te houden. Een in de hoogte verstelbaar bureau is draagt bij tot een goede focus van de student en laat op die manier toe om flexibel te veranderen van ‘zittend’ naar ‘staand’ leren, zodat de aandacht scherp blijft, immers, een mens is niet gemaakt om continu stil te zitten. De ergonomisch gevormde bureaustoelen van Flexa Study met hun in de hoogte verstelbare rug en zitting, alsook kantelbare rug, dragen bij tot ‘aandachtig studeren’.

De vele opbergmogelijkheden van Flexa Study maken het geheel compleet, met ruimte zowel voor studiemateriaal als speelgoed, een gezonde balans tussen werken en ontspannen dus.

Wens je een bureau van topkwaliteit aan te kopen voor jouw jonge spruit(en), kijk dan zeker de collectie van deze topfabrikant even na, kom gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen