MIDJ general catalog 22-23

Midj design tafels en stoelen met uniek ontwerp

Zoek je een tafel en of stoel die uitblinkt in eigenzinnig, origineel, trendy ontwerp, dan loont het de moeite om de collectie van deze Italiaanse fijnzinnige meubelontwerper en fabrikant onder de loep te nemen. Niet enkel voor particulieren, maar ook bij de inrichting van befaamde hotels en horecazaken hebben zij hun stempel gedrukt op vlak interieurdesign. Het ontwerp of het design is de centrale idee bij Midj: het brainstormen over, zoeken naar en het ontwikkelen van een origineel idee en uitbouwen tot een meubel dat plezier brengt in ons dagdagelijks leven en onze gebruikservaring verbetert: schoonheid en functionaliteit met elkaar verweven.

Bij Midj design meubelen vertrekken ze steeds van een idee

Steeds openstaand voor en vertrekkend van een idee, hoe gek ook, met het eeuwige besef dat elk idee potentieel heeft om mogelijkerwijs te leiden tot een buitengewoon meubelontwerp. Niet zomaar een meubel maken dus, maar ervoor zorgen dat die stoel of tafel ons werkelijk extra levensvreugde schenkt door het unieke ontwerp, de fijne vormgeving, de zachte materialen.. Daarom ook gaat Midj internationaal: intense uitwisseling van ideeën en samenwerking met designers en architecten van over de hele wereld ondersteunen en kleuren mee het rijke pallet aan meubelen die zij aanbieden. Innoveren dus, en via die innovatie telkens verbeteringen aanbrengen zodat zij op die manier erin slagen om telkens nieuwe tafels en stoelen op de markt te brengen die ons imponeren, aangenaam verrassen en blij maken kortom.

Kom gerust de collectie van Midj met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele, zij bieden werkelijk een waaier aan mogelijkheden, zo krijg je een perfect beeld op hoe je zou wensen dat jouw eigen leefomgeving ingericht wordt. Onze gespecialiseerde verkopers maken je met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. Je vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. We leveren jou meubelen over heel België tot aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen