Mobitec tafels en stoelen Book 2022

Belgische stoelen van topkwaliteit

Ultiem zitcomfort en duurzame kwaliteit staan centraal in de bedrijfsfilosofie van deze van oorsprong Belgische fabrikant. Mobitec biedt een groot gamma aan verschillende soorten stoelen aan. Het aanbod is gigantisch. Mobitec legt de nodige flexibiliteit aan de dag door stoelen aan te bieden die bijvoorbeeld van een verwijderbare hoes voorzien zijn, alsook door te voorzien in een ruime keuze aan armleuningen evenals verschillende rugleuninghoogten. Het vervaardigen van topkwaliteit barstoelen is deze fabrikant ook niet vreemd. De bekleding hiervan kies je zelf: stof, leder of kunstleder.. wat je ook kiest: topkwaliteit verzekerd.

Een mooi tafel voor je stoel

Geen comfortabele stoel zonder degelijke tafel: ook tafels met een duurzaam en onderhoudsvriendelijk keramisch blad, al dan niet verlengbaar, zitten mee in het aanbod van deze topleverancier. Je kan doorgaans ook de kleur van de metalen poten personaliseren en dus een eigen keuze maken hierin, passend bij de door jou gekozen stoel en je interieur. Wens je liever een authentieke houten tafel aan te kopen, voor een warme en knusse sfeer in huis, dan is dit ook mogelijk natuurlijk.

Tafel en stoel kopen

Wens je een oerdegelijke stoel of tafel uit de collectie van Mobitec aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze knappe fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen