Moome zetels hoeksalons stoelen ...

Tijdloos design van Moome

De collectie van Moome staat voor compact en eigentijds wonen en biedt naast kwalitatieve designmeubelen, designtafels, eigenzinnige stoelen en vooral heel mooie zetels en hoekzetels, maar ook interieuraccessoires aan. Deze fabrikant biedt hoge kwaliteit in combinatie met eigenzinnig maar tijdloos design. Compromisloos worden de beste materialen gebruikt om hun creaties te realiseren.

Een greep uit het aanbod zetels Moome

Zoek je een degelijk, comfortabel zetel te kopen en ben je liefhebber van trendy afgeronde vormen, kijk dan zeker het salon Otis van Moome na. Met zijn uniek naden doet deze zitbank de zachte uitstraling net iets meer tot uiting komen. Naargelang jouw beschikbare ruimte en smaak kan je je eigen zithoek opbouwen, dit hoeksalon is immers modulair en biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Zetel Augustus van het merk Moome

Strakke, horizontale lijnen en een elegante en verfijnd uitzicht zijn kenmerkend voor het uitgebalanceerd concept van deze zetel. Verschillende opstellingen zijn mogelijk alsook de keuze uit verschillende stoffen. Zodoende leent dit salon Augustus zich uitstekend om jouw eigen ding te doen zodat die perfect in jouw interieur past.

Het design salon Lex van Moome

Een ander puur, eenvoudig ontwerp is het zetel Lex. De verhoudingen en lijnen in combinatie met de lichte sledepoot geeft het geheel een licht en luchtig accent, dat tegelijkertijd niets afdoet van het zitcomfort, integendeel: neem plaats en merk zelf aan hoe uitzonderlijk comfortabel dit hoeksalon aanvoelt, of hoe een knap ontwerp versmelt met puur vakmanschap.

Salon Vic

Ook het zetel Vic is de benadrukking van het feit dat meubelen in de eerste plaats comfortabel dienen te zijn, en wil dus komaf maken met al te veel franjes, over-design dus: eenvoud siert. Jarenlang zitcomfort verzekerd aangezien ook voor de productie van deze zetel enkel hoogwaardige materialen gebruikt worden.

Hoeksalon Camu van Moome

Het nieuwe modulaire bankconcept Camu zet eveneens de deur open om naar eigen wens een salon samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke levensstijl, in verschillende stoffen en ledersoorten verkrijgbaar.

Knusse bijzetzetels van Moome

Het ruime assortiment zetels van Moome omvat ook fraaie en comfortabele bijzetzetels zoals de bijzetzetel Lala bijvoorbeeld: deze supercomfortabele zetel kan gecombineerd worden met een bijpassende poef. Deze eenzitter heeft een hoge aaibaarheidsfactor, straalt gezelligheid uit door zijn mooie afgeronde, zachte, cosy vormgeving. De Marius bijzetzetel heeft een eigen, unieke vorm en biedt een elektrische of handmatige ligfunctie, voor ultiem zitcomfort.

Kom gerust de collectie van Moome met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen