Musterring - Bureau meubelen!

Uw Musterring bureaumeubelen voor thuis of kantoor

Zoek je een bureau te kopen dat harmonieus geïntegreerd kan worden in jouw interieur, denk dan zeker aan de Musterring-collectie. Musterring biedt een heel gamma aan bureaumeubelen die uitblinken in verfijndheid, zowel op vlak van origineel ontwerp, fijne afwerking als combinatiemogelijkheden.

Draaibaar bureau

Geef er een draai aan: een prachtig dressoir gemaakt van massief hout met warme uitstraling, die in een handomdraai kan omgevormd worden tot een echte werkplek, voila: jouw bureau staat klaar!

Onzichtbaar bureau

Denk aan die kastelen van vroeger, oude herenhuizen e.d. waar een secretaire de leefruimte sierde. De secretaire is terug van weggeweest en opnieuw helemaal trendy: plaats besparend is hun grote troef. Wat op het eerste zicht een gewone kast lijkt in jouw woonkamer, kan door een eenvoudig openklappen van het schrijfoppervlak een werkplaats worden met ruimte om uw laptop op te plaatsen, met usb-oplaadpunten e.d., steeds klaar voor gebruik.

Gecombineerd bureau

Of wat zegt u de mogelijkheid om uw bureau te integreren in jouw living? Uw werkplek kan naadloos verwerkt worden in een flexibel wandysteem, zodat wonen en werken een gezellig geheel vormen. Flexibel wandsysteem d.w.z. naar eigen behoeften op vlak van ruimte en smaak in te richten. Het Kara Frame ontwerp komt aan die wensen tegemoet. Afwerkingen in verschillende houttinten en/of fraaie lakkleuren.

In hoogte verstelbaar bureau

Uren zitten, iedereen weet dat je de rug daar geen plezier mee doet: een bureau dat in hoogte verstelbaar is kan hier bijgevolg wel een belangrijke verbeteraar zijn. Door het elektrisch verstelbaar blad biedt een dergelijk bureau de mogelijkheid om op een flexibele manier uw zithouding te veranderen: van zitten naar staan en omgekeerd.

Vrijstaand bureau

De bureaucollectie van Musterring omvat ook vrijstaande bureaus die op het vlak van huiselijkheid niets hoeven in te boeten. Een zeer sfeervol bureau in natuurlijk hout met geïntegreerd kunstleder in het werkblad.. Je kan jouw binnen jouw interieur echt een gezellige werkplek creëren door de keuze uit verschillende hippe lakkleuren en houtsoorten.

In Kom gerust deze topcollectie van Musterring met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen