NOX Matrassen Boxsprings

Verzorg je lichaam en geest met een bed van Nox

Nox is een Belgische product dat bekend staat om zijn duurzame kwaliteit en comfort. Deze Belgische fabrikant van lattenbodems, matrassen, boxsprings en allerhande slaapcomfortproducten is gekend voor zijn standvastigheid. Nox is het huismerk merk van de Belgische fabrikant LS bedding uit Maldegem, dus uw slaapsysteem is rechtstreeks van het fabriek. LS bedding staat al meer dan 75 jaar voor Lekker Slapen, want wat is belangrijker dan goed uitgerust de dag te kunnen beginnen. Eén ding is zeker, voor een goede nachtrust is een goede bedbodem en matras onontbeerlijk. De bedbodem moet aan jou aanpassen en niet omgekeerd. De matrassen en slaapsystemenfabrikant van Nox investeert al jaren in begeleiding en opleiding van zijn dealers. Daarom zijn de gekwalificeerde slaapadviseurs onontbeerlijk voor een juiste keuze van uw matras, lattenbodem of boxspring. Naast het juiste advies kan u deze producten ook uitgebreid uitproberen en uittesten in de slaapcomfort afdeling in onze meubelwinkel.

Ontdek de Nox lattenbodem Lattoplus en verminder je rugklachten

De Lattoplus lattenbodem van Nox is ontworpen met een doordachte zonering voor driedimensionale ondersteuning. Deze wetenschappelijke uitvinding bezorgd je de juiste ondersteuning zowel in ruglig als in zijlig. Zo lig je altijd goed, in gelijk welke favorite slaaphouding. De drukverlagende ondersteuning wordt nog versterkt door de extra soepele schouderlatten. Bovendien kan je de veerkracht van de steunlatten individueel aan jou noden aanpassen. Jou rug verdient de beste ondersteuning zodat je rug en gewrichten zich ‘s nachts kunnen herstellen. Ja, perfectie bestaat inderdaad.

Slapen als in een hotel in een Belgische Nox boxspring

Met een boxspring van Nox ben je in je eigen thuis op vakantie en kun je heerlijk uitrusten. Nox vervaardigt sinds de jaren 1950 boxsprings. Geen enkele fabrikant heeft zo veel ervaring en kennis als NOX. Daarom zijn de boxsprings een zegen voor je rug. Deze slaapsystemen ventileren perfect en geven een perfecte ondersteuning en een ongeëvenaard comfort. Wil je nog meer comfort? Geen probleem. Met een stille motor kan je de vorm aanpassen naar je perfecte lighouding of slaaphouding. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van het lezen van een boek of je favoriete televisie programma.

Geniet van een heerlijke en rustgevende slaap op een Nox matras

Een gewone matras geeft je niet alleen nachtrust maar ook enkele honderdduizenden ongenode gasten: de mijten. Dit is niet zo bij een NOX matras! Bovendien zijn de matrassen zeer goed ventilerend. Dus op een matras van Nox hoef je je geen zorgen te maken over je allergie, slaapstoornissen of ademhelingsproblemen. Hoezeer je ook waakt over een gezonde levensstijl. Als je niet over een geschikte matras en bedbodem beschikt, ervaar je niet wat een gezonde nachtrust betekent.

De zijlig als meest natuurlijke slaaphouding

Het grote voordeel van de zijlig is dat je rug recht blijft. Je tussenwervelschijven worden in deze houding minimaal belasten zo krijgen de natuurlijke krommingen van het lichaam alle ruimte. De lattenbodem Lattoplus speelt daar perfect op in. De latten onder het hoofd en de onderbenen zijn daar hoger geplaatst. De schouders en de heupen kunnen dan weer dieper doorzakken en de holte wordt automatisch opgevuld. Ook bij de boxspring heeft Nox aan dit fenomeen gedacht. De Nox boxspring is ook gezoneerd.

De ruglig is dan weer de meest neutrale slaaphouding

Als je op je rug ligt bij het slapen is de druk op ge ruggenwervels minimaal. De spieren kunnen zich dan maximaal ontspannen. Daardoor worden de tussenwervelschijven tijdens het slaapproces goed gevoed en gehydrateerd. Deze werking kan je nog verbeteren door de keuze van je matras. Onze slaapadviseurs kunnen je hier zeker goede raad in geven.

Buiklig is niet aan te raden

Het probleem bij buiklig is dat je ademhaling belemmerd wordt. Je moet om te ademen je hoofd draaien waardoor heel veel spanning is op je nek. Niet alleen je nekwervels liggen als het ware in de knoop ook je bloedvaten kunnen zo gekneld zitten.

Een boxspring kopen : de boxsprings van Nox technisch ontleed

De boxsprings van Nox hebben binnen in telkens thermisch geharde pocketveren, ook tonveren genoemd. Thermisch geharde pocketveren hebben een veel langere levensduur dan een gewoon geplooide ijzerdraad tot een veer. Door een speciale behandeling krijgt deze tonveer zeer duurzame eigenschappen. Bij een gewone veer krijg je na 3 tot 5 jaar metaalmoeheid. Een thermische geharde veer gaat minstens 15 jaar mee. Een thermisch geharde veer past zich automatisch aan aan de vorm van je lichaam. Bij een My Nox Pocket boxspring zijn de veren in de box gezoneerd. Hierdoor heb je een nog betere ondersteuning en volgt het bed je natuurlijke vorm van je lichaam. Je spieren kunnen zich beter ontspannen en je hebt een snellere recuperatie. Elke boxspring kan worden uitgerust met een motor voor extra comfort, zodat je met een druk op de knop je bed kunt aanpassen aan je favoriete houding.

Stretto de design boxspring op hoge poten kan ook elektrisch

Helemaal nieuw in het gamma is de boxspring Stretto van Nox. Deze boxspring staat op hoge poten waardoor je een zwevend en luchtig effect krijgt. Het praktische voordeel is dan weer dat je er heel makkelijk kan onder poetsen. Toch is de boxspring voorzien van thermische geharde pocketveren voor een maximaal comfort en de juiste ondersteuning van de rug zodat je minder last hebt van rugpijn of spierpijn. Wens je alle luxe? Kies dan voor de Stretto elektrisch. De boxspring wordt dan voorzien van een stille motor met RF-bediening en een metalen houder. Zo kan je heb je een elektrisch verstelbaar ruggedeelte en benengedeelte. Met een een druk op de bediening past je favoriete bed zich aan aan de gewenste houding.

Een comfortbed kopen

Het comfortbed van Nox is een echte aanrader. Een comfortbed van Nox is het meest complete elektrisch verstelbare bed dat er bestaat. Of je nu jong of oud bent, een bed waar je gemakkelijk in en uit kan stappen omdat je de instaphoogte zelf kan instellen, is heel comfortabel. Ook bij het bed verschonen kan je dit hele bed automatisch hoger zetten, waardoor je minder diep moet bukken.

Een comfortbed is ook een deelbaar bed

Een comfortbed is een tweepersoonsbed maar door de slimme NOX oplossing kan je dit bed enerzijds naadloos koppelen maar ook in tweeën delen. Wanneer jij of je partner andere voorkeuren heeft op gebied van matras, dekbed en slaaphouding is dit bed een perfecte oplossing. Een extra voordeel bij de mogelijkheid van het delen van het bed is het onderhoud van de slaapkamer. Je kan het bed gemakkelijk open rollen. Het stofzuigen onder het bed wordt dan super handig.

Dit seniorenbed heeft een sterke Comfort Lift voor optimale zorghoogte

Het comfortbed of seniorenbed is voorzien van een heel sterke mechaniek : de Comfort Lift. Deze techniek kan werkelijk alles en is mooi weggewerkt in het bed. Het is niet zichtbaar, het bed heeft een elegante uitstraling, want het oog wil ook wat. De Comfort Lift kan gewichten tillen tot 350 kg. Zodat je iemand die zorgbehoevend is, gemakkelijk kan verzorgen zonder je diep te moeten bukken. Het seniorenbed van NOX is instelbaar in verschillende posities. Het bed kan niet alleen tillen. Het ruggedeelte, hoofdgedeelte en beengedeelte zijn traploos instelbaar.

Met een Comfortbed kan je zowel in de anti-trendelenburg houding of de Trendelenburg houding slapen

Dit bed kan zonder knik in de rug je hoofd 15 tot 30 graden hoger laten liggen dan de voeten. Dat noemt men de anti-trendelenburg houding. Dit is een goede oplossing wanneer je last hebt van slechte doorbloeding van uw benen en voeten. Als je dit bed zo kantelt verbetert de doorbloeding van je onderste ledematen. Dit is ook een heel goed anti-reflux bed houding. De trendelenburg houding is dan omgekeerd : in deze houding lig je op je rug en is je bed naar achteren gekanteld. De onderste ledematen liggen hoger dan het hart, er blijft minder bloed in het veneuze systeem van het onderlichaam, dus in de benen en voeten. Er is dan ook meer bloed beschikbaar voor de hersenen. De elektrische verstellen van het bed verloopt natuurlijk langzaam en veilig voor de persoon die op de boxspring ligt.

Dit hoog laag bed heeft zelfs een positie relaxzetel

Dit Nox hoog laag bed ook comfortbed genaamd kan echt wel alles. Wanneer je dit bed in zijn anti trendelenburg positie plaatst en vervolgens beweeg je de beengedeelte en de ruggedeelte en hoofdgedeelte kom je in een zeer comfortabele relaxzetel positie. In deze houding kan je heerlijk televisie kijken of een goed boek lezen. Kom zeker eens langs in onze meubelwinkel te Belsele bij Sint-Niklaas. We leveren dit bed over heel België tot aan de kust.

Een Nox lattenbodem

Ondek in deze folder de Nox lattenbodems. De lattoplus is voorzien van soepele draaglatten. Deze volgen de vorm van je lichaam zodat je in een ergonomische houding ligt. De latten aan het hoofd en benen zijn hoger ingesteld. Deze aan de schouder en de heup zijn soepelere buiglatten en aan de lenden is een regelbare ondersteuning. De latten zijn voorzien van een eenvoudige klip waarmee je de hardheid van de bodem individueel kan aanpassen. De Lattoplus kan je vlak of verstelbaar kiezen om het individuele comfort helemaal aan te passen.

Een matras kopen van Nox

De matrassen van nox zijn gemaakt om lang mee te gaan. Nox kiest steevast voor duurzame materialen. Het jarenlange comfort van deze matrassen is niet te evenaren. Matrassen van uitstekende kwaliteit gaan gemakkelijk 10 jaar mee. Dit verminderd de afvalberg en je gaat het verkwisten van grondstoffen tegen.

Een anti-allergie matras met Sana Plus

Nox besteedt al jaren veel aandacht aan technieken om de matrassen beter te laten ventileren en maakt gebruik van materialen die uiterst hygiënisch zijn en gemakkelijk te onderhoud. Huisstofmijtallergie is een veelvoorkomend probleem, en Nox biedt een ideale oplossing door matrassen te produceren met de unieke Sana Plus hoes en eventueel te voorzien van een ademend membraan. Deze anti-allergene hoes voorkomt de verspreiding van allergene stoffen, ze belemmert de groei van schimmels en neemt zo de voedingsbodem van de huisstofmijt weg. Deze hoes kan worden gewassen en heel belangrijk: deze hoes behoud haar anti-allergene werking na het wassen.

Een bed en matras tegen de bedwants

Bedwantsen zijn enkel te bestrijden door gespecialiseerde firma’s. Je kan het deze vervelende insecten wel moeilijk maken. Enkele tips tegen bedwantsen : Zorg voor een bed met gladde oppervlakten en hoge gladde poten. Een boxspring is gesloten en heeft weinig schuilplaatsen. Bekleed uw boxspring bij voorkeur in glad leder of glad kunstleder. Neem bij voorkeur een zwevend hoofdbord ook in leder of kunstleder. Een zwevend hoofbord raakt de grond niet. Neem een matras met een Sana hoes. Deze is wasbaar aan 60graden enkel bij wassen aan 60 graden worden deze insecten en hun eitjes gedood. U kan kiezen om de kern van de matras te laten bekleden door een ademend membraan. Dit sluit je kern af en houd deze perfect hygiënisch.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen