Saunaco Cas TV-kast 22

Kasten van model Cas met oneindig veel mogelijkheden

Saunaco is gekend voor zijn maatwerk. Zoek je een hoogstpersoonlijke dressoir, vitrine of opbergkast passend in uw interieur wat betreft afmeting en vormgeving, dan biedt de collectie van deze fabrikant u de mogelijkheid om diverse kleuren en materialen naar eigen smaak te combineren. Of een eigen tv-kast waarin de kabels en apparaten netjes hun plaats krijgen: een mooie en rustige uitstraling verzekerd in uw woonkamer. In het verlengde hiervan kan het Cas audio tv-meubel ook een verfijnde oplossing bieden. Om het even welk meubel u kiest, de hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse vormgeving zijn een garantie voor jarenlang meubelplezier. Het geometrische basisprincipe van een eenvoudig vierkant is het steeds terugkomend concept bij elk van hun afgewerkte producten.

TV-meubel Cas kopen van dit Belgische merk

In onze winkel kan u de kast naar uw wensen laten samenstellen en uittekenen in een speciaal daarvoor ontworpen softwaresysteem, zodat u zich een beeld kan vormen, letterlijk dan, op het computerscherm, en op die manier kan u de kleur(en), afmeting en vorm bijsturen of aanpassen naar hartenlust: bedenk en ontwerp vooraleer je jouw kast gaat kopen. Immers: deurfronten en ladefronten, open vakken, zijkanten, tabletten, boekenplanken, tafels en salontafels worden in verschillende afwerkingen en kleuren gemaakt: eiktinten in mat of gelakt, of een afwerking in matte poederlak: uiterst krasbestendig, milieuvriendelijk en antibacterieel, lange levensduur en leent zich uitstekend voor een gelijkmatige en naadloze afwerking. Je kan uw eigen tv-kast creëren door verschillende materialen en kleuren te combineren. Je kan kiezen voor een staand model, een hangkast, of een speelse combinatie van beide.

Kom gerust deze topcollectie met eigen ogen bekijken in onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen