Sofabed slaapbank

Zalig slapen en gezellig zitten in een sofabed slaapbank

De Lounge Comfort collectie van Sofabed biedt nieuw mogelijkheden op vlak van design, onder andere diepere zitkussens, die de moderne look ervan enkel maar verbeteren. Een comfortabele matras die ondersteund is door een metalen raster maken het geheel compleet. Je kan makkelijk schakelen met een dergelijke slaapbank tussen zitten en slapen, de kussens dienen immers niet verwijderd te worden.

High Comfort bedbank van Sofabed

De High Comfort collectie biedt een iets dikkere matras – 14 cm in plaats van 12 cm – en een betere ondersteuning door middel van een lattenbodem. Je hebt hier bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende soorten matrassen, die elk hun specifieke ondersteuning bieden. Het zetelbed – al dan niet voorzien van extra opbergruimte - kan integraal deel uitmaken van een hele bankopstelling naar jouw keuze, aangepast aan jouw wens en leefomgeving, gaande van een eenzitsbank, over een tweezit tot en met een grote hoekopstelling.

Premium Comfort zetelbed van Sofabed

Met de Premium Comfort collectie ben je verzekerd van ultiem slaapgenot die je lichaam optimaal ondersteunt, door middel van een 18 cm dikke pocketverenmatras met 5 zones. Ook hier kan je kiezen tussen 3 verschillende topkwaliteit matrassen, elk met hun specifieke eigenschap. Extra hygiëne gewaarborgd bovendien door de antibacteriële hoes.

Prestige Comfort slaapbank van Sofabed

Tot slot kan je ook gaan voor de Prestige Comfort bedbank, het neusje van de zalm, met een pocketverenmatras van 21 cm dik die zowel super ondersteuning geeft, alsook zeer goed ventileert: uitzonderlijk slapen gegarandeerd. Ook deze slaapbank kan je in geen tijd flexibel ombouwen tot je gewenste meubel: een compactere, knusse zitbank of ruime, comfortabele slaapbank. Op die manier creëer je werkelijk zelf je eigen leefruimte: superhandig.

Een slaapbank voor aan de kust

Wens je een modern zetelbed uit de collectie van Sofabed aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in deze knappe collectie. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. U kan bij ons terecht voor meubelen en slaapbanken voor aan de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen